Antena Meniu Search
x

Primarul comunei Singureni din Giurgiu, amendat pentru continuarea propagandei electorale după terminarea campaniei

Primarul din comuna Singureni ar fi fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 1.400 de lei pentru continuarea propagandei electorale după încheierea campaniei.

de Redactia Observator

la 09.06.2024 , 19:20

Primarul comunei Singureni din Giurgiu, amendat pentru continuarea propagandei electorale după terminarea campaniei
Primarul comunei Singureni din Giurgiu, amendat pentru continuarea propagandei electorale după terminarea campaniei - Profimedia

"Poliţiştii secţiei de Poliţie Rurală Călugăreni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în secţia de votare nr. 209 din localitatea Singureni, s-ar fi întâlnit două grupuri adverse de susţinători şi votanţi, între aceştia având loc un schimb de injurii. Forţele de ordine publică prezente, respectiv poliţişti şi jandarmi, au intervenit pentru aplanarea stării conflictuale. Un bărbat, reprezentant al unei instituţii publice din comuna Singureni, a fost sancţionat cu amendă contravenţională în sumă de 1.400 de lei, conform prevederilor legii 115/2015, pentru continuarea propagandei electorale după încheierea campaniei", se arată într-un comunicat de presă emis duminică de IPJ Giurgiu, potrivit Agerpres.

Din surse apropiate anchetei, reprezentantul instituţiei publice ar fi primarul din localitatea Singureni.

De asemenea, alţi doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu avertisment pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » Primarul comunei Singureni din Giurgiu, amendat pentru continuarea propagandei electorale după terminarea campaniei