Antena Meniu Search
x

Video Primarul din Brebu, victimă într-un accident cumplit pe DN 6, în Caraş-Severin. Bucăţi din maşini s-au împrăştiat zeci de metri pe şosea

Accident grav în judeţul Caraş Severin! Trei adulţi şi un copil au ajuns la spital, în urma unui impact între un TIR şi două autoturisme. Printre victime se afla şi primarul localităţii Brebu.

de Redactia Observator

la 05.07.2024 , 10:00

Totul s-a petrecut  pe DN 6, unde, la un moment dat, unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de autocamionul care circula în direcţia opusă, fiind proiectat într-un alt autoturism. 

Primarul din Brebu, rănit într-un grav accident în Caraş Severin

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Caraş Severin.

Vezi și

"În urma impactului, au rezultat cinci victime. Patru dintre acestea, trei adulţi şi un minor, au fost preluate de către ambulanţele SMURD şi SAJ şi transportate la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate", au transmis reprezentanţii ISU Caraş-Severin. 

Coliziunea a fost atât de puternică, încât bucăţi din maşini au fost împrăştiate zeci de metri pe şosea.

Cei patru răniţi au fost transportați la spital pentru îngrjiri de specialitate. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultând că nu se aflau sub influența alcoolului.                  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vă faceţi de obicei o asigurare de călătorie când plecaţi în vacanţe?
Observator » Evenimente » Primarul din Brebu, victimă într-un accident cumplit pe DN 6, în Caraş-Severin. Bucăţi din maşini s-au împrăştiat zeci de metri pe şosea