Antena Meniu Search
x

Video Primarul din Rovinari a scos funcţionarii la curăţenie, în oraş

Au renunțat la munca de birou pentru o zi ca să strângă gunoaie, să taie iarba și să vopsească pomii. S-a întâmplat la Rovinari, în Gorj, unde toți angajații primăriei, în frunte cu edilul, s-au mobilizat pentru curățenia de primăvară.

de Redactia Observator

la 23.04.2021, 17:33

Vezi și

O mână de ajutor au dat și alți voluntari din oraș.

Rovinariul a ieşit la curăţenie

Tincuța este agent de pază. Pentru o zi, a lăsat uniforma acasă și a trecut la curățenie.

Tincuța Vasiliu, angajată: "Dăm copacii cu var pentru a fi orașul curat și frumos. Câți pomi ați văruit până acum? Nu le știu numărul. Foarte mulți". 250 de funcționari publici, consilieri locali și voluntari au umplut orașul în încercarea de a-l face mai curat înainte de Sărbători. 

Gheorghe Negreanu, angajat: "Munca de birou e caracterizată prin sedentarism și, când faci o chestie de genul acesta, faci și mișcare și te bucuri că poți să dai o mână de ajutor orașului"

Cristi Milea, angajat: "S-au strâns foarte mulți saci cu resturi menajere. Noi încercăm să tragem și un semnal de alarmă în ce privește aruncarea resturilor la întâmplare"

Robert Filip – primar Rovinari: "Participă absolut toți angajații primăriei, toți funcționarii. Am preferat să facem asta pentru că trebuie să fie și ei conștienți că tot ce facem, facem pentru comunitate. Toate serviciile deconcentrate participă cu noi la această acțiune plus sportivii de la clubul sportiv plus oameni din oraș".

Şi pentru ca oraşul să arate bine, oamenii au plantat şi câţiva arbori în zonele intens poluate.

Robert Filip – primar Rovinari: "Încercăm să facem o transformare dintr-un oraș de carton, prăfuit, într-un oraș verde. În acelaşi timp continuăm plantarea pomilor pentru că vrem să avem anul acesta mai mulți pomi decât locuitori"

Acțiunile de plantare și curățenia de primăvară vor continua și săptămâna viitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Primarul din Rovinari a scos funcţionarii la curăţenie, în oraş