Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Primele imagini cu casa unde o fetiță de un an și trei luni și mama ei au fost ucise de tatăl copilei (video)

Primele imagini cu casa unde o fetiță de un an și trei luni și mama ei au fost ucise de tatăl copilei arată cum curtea e plină de criminaliști și locul e înconjurat de mscați.

de Cosmin Stăniloiu

la 21.06.2020 , 13:06

  • Bărbatul s-a sinucis după ce și-a ucis soția și copilul.
  • Cei doi mai aveau împreună alți cinci copii.

O fetiță de un an și trei luni și mama ei au fost ucise chiar de tatăl copilei, în Teleorman, duminică de dimineață. Bărbatul și-a luat viața după comiterea dublei crime. Poliția a fost alertată de unul dintre ceilalți cinci copii ai familiei din Merenii de Jos.

Un bărbat de 60 de ani și-a ucis, duminică, soția în vârstă de 39 de ani și fetița de un an și trei luni, apoi s-a sinucis. Polițiștii au găsit o femeie de 39 de ani, înjunghiată mortal, o fetiță de un an și trei luni ucisă prin asfixiere, iar într-o altă cameră, autorul, de asemenea, decedat, care, potrivit primelor date, s-a sinucis.

Primele informații publicate de ExplozivNews24 indică faptul că ar fi vorba despre o familie de rromi cu șase copii, fetița ucisă de tată fiind cel mai mic dintre ei. Bărbatul s-ar fi întors de două săptămâni din Franța, iar la câteva zile după el a ajuns și soția lui în țară.

O fetiță de un an și două luni a fost ucisă de tatăl ei
Vezi și

Duminică, dis de dimineață, cei doi s-ar fi certat și bărbatul, mai în vârstă cu 21 de ani decât soția lui, a atacat-o cu un cuțit. Foarte probabil bebelușa ar fi început să plângă și tată a asfixiat-o.

Ceilalți cinci copii ai familiei au descoperit cadavrele și au anunțat Poliția. 

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Primele imagini cu casa unde o fetiță de un an și trei luni și mama ei au fost ucise de tatăl copilei (video)