Antena Meniu Search
x

Primele imagini de la crima din București. O fată de 19 ani a fost ucisă de iubit

Polițiștii anchetează la locul crimei din cartierul Militari din București. O fată de 19 ani a fost ucisă miercuri seară, de iubitul ei.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 08.05.2019, 22:38

Anchetatorii au venit la locul crimei din cartierul Militari din București, pentru a lua probe Vezi și

Polițiștii anchetează la locul crimei din cartierul Militari din București. O fată de 19 ani a fost ucisă miercuri seară, de iubitul ei.

Mai multe echipaje de poliție au sosit la blocul de pe Bulevardul Iuliu Maniu, din București, după ce a fost anunțată crima.

Chiar criminalul a sunat la 112 și și-a recunoscut fapta. Tânărul de 26 de ani a dezvăluit că s-a certat cu iubita lui și că a lovit-o. Surse din anchetă spun că cei doi aveau o relație de puțin timp și că între ei nu au fost conflicte anterioare care să fi fost aduse la cunoștința poliției.

Vecinii susțin însă că tânărul ar fi fost drogat. Unii chiar spun că ar fi înjunghiat-o pe fata de 19 ani, însă informația nu a fost confirmată de anchetatori.

Ucigașul a fost dus la spital, pentru evaluare medicală. La locul crimei, în blocul de pe Bulevardul Iuliu Maniu, în cartierul Militari, criminaliștii au venit pentru a preleva probe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Primele imagini de la crima din București. O fată de 19 ani a fost ucisă de iubit