Antena Meniu Search
x

Primele imagini cu cei 157 de IMIGRANŢI care au fost salvaţi de la MOARTE de poliţiştii de frontieră din Constanţa - GALERIE FOTO

Poliţiştii de frontieră au salvat, noaptea trecută, un grup format din 157 de imigranţi, dintre care 50 de copii, de pe o navă care plutea în derivă pe Marea Neagră, în zona Portului Midia.

Poliţiştii de frontieră au salvat, noaptea trecută, un grup format din 157 de imigranţi, dintre care 50 de copii, de pe o navă care plutea în derivă pe Marea Neagră, în zona Portului Midia.

Cei 157 de imigranţi se aflau pe o navă cu care au plecat dintr-un port din Turcia, fiind identificaţi de poliţiştii Gărzii de Coastă după ce au lansat un apel SOS din cauza furtunii de pe mare.

Iniţial, poliţiştii SCOMAR au identificat nava la aproximativ 32 mile marine Est Midia, care se îndrepta din apele internaţionale spre cele teritoriale româneşti, țintă confirmată de un elicopter al Ministerului Apărării Naționale, ca fiind o ambarcațiune cu multe persoane la bord.

Două nave ale Gărzii de Coastă au plecat pe mare pentru salvarea imigranţilor, aceştia fiind aduşi în siguranţă la mal, aproape de miezul nopţii, în Portul Midia.

Pe acelaşi subiect

Toţi au primit îngrijiri medicale la faţa locului, inclusiv cei 56 de copii aflaţi la bordul navei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Primele imagini cu cei 157 de IMIGRANŢI care au fost salvaţi de la MOARTE de poliţiştii de frontieră din Constanţa - GALERIE FOTO