Antena Meniu Search
x

Primele IMAGINI cu poliţistul TĂIAT cu o SABIE de un bărbat care a fost ÎMPUŞCAT de mascaţi - VIDEO

Au apărut primele imagini cu poliţistul tăiat cu o sabie de aproximativ un metru, de un bărbat cu probleme psihice din Iaşi.

Au apărut primele imagini cu poliţistul tăiat cu o sabie de aproximativ un metru, de un bărbat cu probleme psihice din Iaşi.

Pe acestea se poate observa cum poliţistul a sângerat puternic după ce bărbatul baricadat în propria casă l-a lovit cu sabia în cap. Un echipaj medical chemat la faţa locului i-a acordat primele îngrijiri medicale agentului care a fost tăiat în zona capului.

Poliţistul se află în continuare în concediu medical, în timp ce agresorul său, transportat la un spital de psihiatrie, şi-a primit medicaţia şi nu a mai suferit crize.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, după ce tatăl bărbatului a sunat la 112 pentru că a fost dat afară din casă de fiul său. Un echipaj de Poliţie a intervenit la faţa locului, iar bărbatul, înarmat cu o sabie, l-a tăiat pe unul dintre poliţişti.

Agenţii au solicitat intervenţia trupelor speciale, iar pentru a rezolva situaţia, mascaţii au fost nevoiţi să îl împuşte pe scandalagiu în picior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Primele IMAGINI cu poliţistul TĂIAT cu o SABIE de un bărbat care a fost ÎMPUŞCAT de mascaţi - VIDEO