Antena Meniu Search
x

Primele imagini de la accidentul cu 4 morţi din Lugoj. Trei femei şi un bărbat au murit pe loc, loviţi de tren (video)

Trei femei şi un bărbat au murit marţi de dimineaţă la Lugoj, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren marfar, la o trecere de cale ferată. Imaginile de la locul accidentului sunt înfiorătoare.

Trecerea de cale ferată era semnalizată cu lumini şi semnale acustice, dar şoferul nu a ţinut cont de ele şi a trecut fără să se asigure, maşina fiind pur şi simplu poriectată în aer şi dezmembrată. Trei dintre victime au fost aruncate la zeci de metri de autoturism, în impact.

Pe acelaşi subiect

Toate cele patru victime sunt din Pietroasa Mare, o localitate aflată la 10 km de Lugoj. Martorii spun că e foarte posibil ca şoferul să fi fost orbit de soare, care răsărise chiar în faţa lui de puţină vreme, iar muzica din maşină să îl facă să nu audă avertizările sonore.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Trenul marfar circula din direcţia Lugoj spre Caransebeş şi era încărcat cu izopretan, o substanţă inflamabilă extrem de periculoasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Primele imagini de la accidentul cu 4 morţi din Lugoj. Trei femei şi un bărbat au murit pe loc, loviţi de tren (video)