Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Primele imagini de la carnagiul din Măgurele. Doi tineri şi un copil de 7 ani au murit, după ce maşinile în care se aflau s-au făcut praf pe drumul spre Bălţeşti

Tragedie, în urmă cu puţin timp, pe DJ 100L, între Măgurele şi Bălteşti, judeţul Prahova. Trei persoane au murit, între care şi un copil, după ce maşinile în care se aflau s-au izbit violent.

de Redactia Observator

la 04.06.2018 , 15:18

Trei persoane, între care un copil de şapte ani, şi-au pierdut viaţa într-un accident produs, luni după-amiază, pe un drum judeţean între localităţile Măgurele şi Bălţeşti, judeţul Prahova. Două autoturisme s-au răsturnat, dar, deocamdată, nu se ştie în ce condiţii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, două maşini s-au răsturnat în timp ce circulau pe drumul judeţean dintre localităţile Măgurele şi Bălţeşti. 

Toate cele trei persoane aflate în autovehiculele răsturnate au murit pe loc. Între victime, se află şi un băiat de 7 ani.

Articolul continuă după reclamă

GALERIE FOTO: Primele imagini de la carnagiul din Măgurele. Doi tineri şi un copil de 7 ani au murit, după ce maşinile în care se aflau s-au făcut praf pe drumul spre Bălţeşti

Primele date arată că celelalte două victime sunt un bărbat de aproximativ 30 de ani şi o femeie în vârstă de 40 de ani.

Deocamdată nu se ştie în ce condiţii s-a produs accidentul. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Primele imagini de la carnagiul din Măgurele. Doi tineri şi un copil de 7 ani au murit, după ce maşinile în care se aflau s-au făcut praf pe drumul spre Bălţeşti