Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Primele imagini de la tragedia aviatică din Suceava. Două avioane s-au ciocnit în zbor, unul dintre piloţi a murit (Video)

Două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit la antrenamente, în Frătăuţii Vechi, din judeţul Suceava. Un pilot din București a decedat pe loc, iar celălalt pilot din Timișoara este grav rănit. 

de Redactia Observator

la 04.08.2018 , 12:38

Două avioane s-au ciocnit în Suceava, în timpul unui zbor de antrenament. Tragedia s-a produs în Frătăuţii Vechi. În urma impactului, aparatele de mici s-au prăbuşit. Un pilot din București a decedat pe loc, iar celălalt pilot din Timișoara este grav rănit. 

Potrivit IGSU, pe timpul unor zboruri de antrenament, două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit în zbor, iar ulterior s-au prăbuşit în afara pistei.

Imagini dramatice de la tragedia aviatică din Suceava

Articolul continuă după reclamă

Cei doi piloţi de la manşă au rămas încarceraţi, iar unul dintre ei a fost declarat decedat. Nu au fost înregistrate alte victime.

Pe acelaşi subiect

La faţa locului actionează o autospeciala complexa de stingere si descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD si un echipaj SAJ.

Al doilea pilot a fost extras din avion şi stabilizat de către echipajele medicale. S-a solicitat elicopterul SMURD în vederea transportării pilotului la UPU Iaşi.

În Suceava, sâmbătă după-amiază trebuia să fie organziat un show aerian pe Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare” Suceava.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Primele imagini de la tragedia aviatică din Suceava. Două avioane s-au ciocnit în zbor, unul dintre piloţi a murit (Video)