Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Primele imagini ale jafului de la Cluj. Erau clienţi în bancă când individul a ameninţat cu un cuţit angajaţii

Jaful de la banca din Cluj-Napoca s-a produs în foarte puţin timp, iar angajaţii au reuşit să apese butorul de panică, agenţii firmei de pază deplasându-se la faţa locului. În bancă, în momentul furtului, se aflau atât angajaţii, dar şi clienţi.

de Redactia Observator

la 18.06.2018 , 20:14

Jaful de la banca din Cluj-Napoca s-a produs în foarte puţin timp, iar angajaţii au reuşit să apese butorul de panică, agenţii firmei de pază deplasându-se la faţa locului. În bancă, în momentul furtului, se aflau atât angajaţii, dar şi clienţi, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Cluj, dar numărul personelor nu a fost făcut public.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Cluj au făcut publice semnalmentele autorului jafului de la banca din Cluj-Napoca.

Este vorba despre un tânăr de aproximativ 30 de ani, constituţie atletică, cu înălţimea de aproximativ 180 – 185 de centimetri.

Articolul continuă după reclamă

”Persoanele care pot furniza informaţii utile în acest caz, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa organele de poliţie”, au transmis poliţiştii din Cluj.

Potrivit acestora, au fost instituite filtre penttru depistarea făptaşului.

Datele oferite de către poliişti arată că jaful s-a produs în foarte scurt timp, dar angajaţii au reuşit să apese butonul de panică. Agenţii de securitate s-au deplasat la sediul băncii, dar bărbatul fugise.

De asemenea, poliţiştii au precizat că se aflau în incinta unităţii mai mulţi clienţi, dar şi angajaţii băncii, fără a fi precizat numărul persoanelor care se aflau în bancă la momentul comiterii furtului.

În plus, suma furată nu a fost stabilită, urmând a se face un inventar pentru stabilirea acesteia. Surse juridice au precizat că ar fi vorba despre 20.000 de euro. 

Un bărbat cu faţa acoperită şi înarmat cu un cuţit a ameninţat, luni, angajaţii unei bănci din Cluj-Napoca şi a sustras o sumă de bani, după care a fugit. Bărbatul este căutat de poliţişti.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Primele imagini ale jafului de la Cluj. Erau clienţi în bancă când individul a ameninţat cu un cuţit angajaţii