Antena Meniu Search
x

Primele imagini de la accidentul din Tâncăbeşti! Şeful SRI Prahova a urcat băut la volan şi a spulberat cu maşina o tânără de 35 de ani. Femeia a murit pe loc (Video)

Șeful SRI Prahova a accidentat mortal o femeie de 35 de ani, pe DN 1. Tragedia s-a produs aseară, în jurul orelor 18:00, pe raza localității Tâncăbești.

Update ora 14:00 - Ofiţerul SRI care a provocat accidentul mortal de la Tâncăbeşti, aflându-se sub influenţa alcoolului, şi-a dat demisia din funcţie.

Ştirea iniţială: 

Șeful SRI Prahova a accidentat mortal o femeie de 35 de ani, pe DN 1. Tragedia s-a produs aseară, în jurul orelor 18:00, pe raza localității Tâncăbești, din județul Ilfov. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Ilfov, şeful SRI Prahova avea o alcoolemie de de 0,43 ml/l alcool pur în aerul expirat, fiind cercetat în stare de libertate pentru ucidere din culpă și conducere sub influența băuturilor alcolice.

"Victima traversa şoseaua şi a fost lovită de un autoturism care cirula dinspre Ploieşti către Bucureşti. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi a fost depistat cu 0.43 ml/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

Dosarul accidentului de la Tâncăbeşti se află la Parchetul Militar.

Priviţi mai jos imagini suprinse pe DN1, la puţin timp după producerea accidentului!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Evenimente » Primele imagini de la accidentul din Tâncăbeşti! Şeful SRI Prahova a urcat băut la volan şi a spulberat cu maşina o tânără de 35 de ani. Femeia a murit pe loc (Video)