Antena Meniu Search
x

Primul mesaj al Simonei Halep, la câteva ore după ce a divorţat de milionarul Toni Iuruc. Rugămintea fostului lider WTA

Fostul lider WTA Simona Halep a divorţat de Toni Iuruc, cu care era căsătorită de aproape un an, la un notar din Bucureşti. Dacă milionarul a ţinut să dea imediat o declaraţie despre despărţire, sportiva a fost mai reţinută şi a postat abia câteva ore mai târziu un mesaj pe Instagram Story. 

de Redactia Observator

la 08.09.2022, 18:21

Simona Halep şi Toni Iuruc au semnat actele de divorţ, joi, în Bucureşti, la un cabinet de avocatură. Abia câteva ore mai târziu a decis sportiva să comenteze ruptura. 

''Eu şi Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea şi să trateze cu decenţă şi discreţie acest subiect'', a notat Halep pe Instagram Stories.

Simona Halep s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Toni Iuruc pe 15 septembrie 2021. În momentul căsătoriei, sportiva şi omul de afaceri erau împreună de doi ani. Ei aveau programate căsătoria religioasă în data de 13 noiembrie, la Cazino Sinaia.

Prima declaraţie a lui Toni Iuruc, după ce a ieşit de la notar

''Am plecat pe drumuri diferite!'' Acestea au fost cuvintele lui Toni Iuruc la ieşirea din firma de avocatură din zona Dorobanţi. Prima dată a venit Simona Halep, cea care a intrat însoţită de un bărbat, iar mai apoi a sosit şi fostul soţ al acesteia.

Simona Halep a venit însoţită de bărbatul care a apărut în imaginile în care îşi căra bagajele din casa în care a locuit, în zona Primăverii. Toni Iuruc a fost singur. După ceva timp, Simona Halep a coborât din firma de avocatură zâmbitoare, dar a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliştii. A mai trecut jumătate de oră şi a ieşit şi fostul soţ al acesteia. El a spus că sunt doar doi oameni normali, care au făcut asta aşa cum se cuvine şi că au plecat pe drumuri separate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Primul mesaj al Simonei Halep, la câteva ore după ce a divorţat de milionarul Toni Iuruc. Rugămintea fostului lider WTA