Antena Meniu Search
x

Foto Prinşi cu 1 kg de cannabis în portbagaj, mai mulţi traficanţi de droguri din Prahova au ajuns pe mâna poliţiei

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești şi procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Ploiești au prins sâmbătă în flagrant delict trei persoane, cu un kilogram de cannabis în portbagajul maşinii. Drogurile erau transportate pentru comercializare, iar în urma percheziţiilor domiciliare oamenii legii au găsit mai multe substanţe interzise, precum şi bunuri folosite la ambalarea și porționarea drogurilor.

de Redactia Observator

la 13.02.2022, 16:42

Sâmbătă, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Ploiești, au prins în flagrant delict trei persoane, în timp ce ar fi deținut un kilogram de cannabis, pentru comercializare. Ulterior, au fost puse în executare şase mandate de percheziţie domiciliară și cinci mandate de aducere, în municipiul Ploiești.

Ce au găsit poliţiştii în urma percheziţiilor

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate aproximativ 170 de grame de cannabis, 5 grame de cocaină, 7 grindere și bunuri folosite la ambalarea și porționarea drogurilor. De asemenea, au mai fost ridicate și 4 telefoane mobile, precum și 3.150 de lei, 50 de euro și 20 de franci elvețieni.

Traficanţi de droguri, prinşi în Prahova

Pe acelaşi subiect

Începând cu luna ianuarie a acestui an, polițiștii transmit că au documentat activitatea unei grupări infracționale formate din 5 persoane, ce ar fi fost specializată în traficul de droguri de risc și mare risc, în județului Prahova. Din cercetări a reieșit că persoanele în cauză, cu vârstele cuprinse între 22 și 38 de ani, ar fi comercializat cantități de cannabis și cocaină, drogurile fiind destinate către consumatori din municipiul Ploiești.

Persoanele vizate au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești pentru audieri, iar, după finalizarea audierilor, procurorul de caz a dispus reținerea acestora, pentru 24 de ore, fiind sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova cu propunere de luare a măsurii arestului preventiv.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Prinşi cu 1 kg de cannabis în portbagaj, mai mulţi traficanţi de droguri din Prahova au ajuns pe mâna poliţiei