Antena Meniu Search
x

Video "Prinţul Clisurii", acuzat că a abuzat sexual o fată de 11 ani cu handicap. O altă minoră, ţinută captivă 6 luni în "casa ororilor" unde erau organizate orgii

Noi orori ies la iveală în cazul fostului primar din Caraş Severin, acuzat că a abuzat sexual o fată de 11 ani! În cabana în care organiza orgii, cel supranumit Prinţul Clisurii a ţinut captivă timp de şase luni şi o altă minoră de 14 ani. Soţia lui, cea care i-a luat locul la primărie, ar fi încercat să muşamalizeze totul, ajutată chiar de poliţia din localitate.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 23.11.2023, 20:13

Vezi și

Procurorii îl contrazic însă şi susţin că, în pustietatea pădurii din Clisura Dunării, ar fi exploatat sexual cel puţin cinci copile. Una dintre victime, o fată de 14 ani cu handicap mintal, a fost descoperită recent de anchetatori. Minora a fost racolată anul trecut în septembrie, iar timp de şase luni a fost sechestrată, exploatată sexual şi violată de îngrijitorul cabanei unde era ţinută captivă. Casa în care s-ar fi desfăşurat ororile este deţinută de fostul primar din Pojejena, Omer Radovancovici, şi actul edil - soţia sa - Mira Radovancovici. Se află pe un drum forestier, greu accesibil, la 29 de kilometri de cea mai apropiată localitate.

În 2013, a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru contrabandă de ţigări

După două ore de mers prin pădure, pe un drum aproape impraticabil, am ajuns la cabana lui Omer Radovancovici, casa ororilor, cum o numesc procurorii. Este scena multor orgii la care au participat oameni importanţi. Cu toţii invitaţi aici de către Prinţul Clisurii. Aici ar fi fost găsită şi fata de 14 ani. Le-a povestit anchetatorilor că luni la rând a fost bătută şi batjocorită. Imagini primite pe Fii Observator ne arată în exclusivitate locul unde omul de afaceri organiza petreceri cu circuit închis. În clădirea plină de trofee de vânătoare, fetele erau sclave sexuale pentru oameni cu bani şi influenţă din zonă, inclusiv din Serbia. Copilele erau alese din cataloage făcute chiar de fostul edil.

Pentru fata de 14 ani, calvarul s-a terminat în luna februarie. Poliţiştii au găsit-o după ce a fost dată dispărută de sora ei. În ancheta cerută de Protecţia Copilului, primarul localităţii a omis să specifice că minora a fost depistată în cabana familiei. Astăzi, anchetatorii au ridicat documente de la şcoala din localitate şi de la Primăria Pojejena. Contactată de Observator, soţia omul de afaceri neagă însă operaţiunea ofiţerilor de la combaterea crimei organizate. Actualul edil, soţul său, paznicul cabanei şi alţi trei indivizi au fost duşi astăzi în faţa judecătorilor. Toţi sunt anchetaţi în dosarul de proxenetism început în luna octombrie pe numele lui Omer Radovancovici, la care s-a mai adăugat acum o victimă - fata de 14 ani.

"În prezent, se află în ocrotirea unui asistent maternal profesionist. Lucrează un psiholog cu minora şi colaborăm în continuare cu organele de anchetă", a declarat Dana Miloş, director adjunct DGASPC. În dosarul început acum aproape două luni, iniţial, omul de afaceri a fost arestat pentru 30 de zile. Era acuzat că împreună cu amanta sa, au convins-o pe fiica acesteia, de doar 11 ani, să participe la activitățile lor sexuale. Curtea de Apel Timişoara a decis să îl lase liber. "Prinţul" Clisurii, aşa cum este cunoscut omul de afaceri pentru averea sa uriaşă este pădurar de meserie, cu un lung istoric de probleme penale.

În 2013, a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru contrabandă de ţigări, pe care le aducea în ţară cu vaporul. După ce a ieşit din puşcărie, în 2018, s-a ales cu un nou dosar de fraudă cu bani din fonduri europene. Cu toate acestea, Omer Radovancovici a reuşit să strângă o avere de invidiat. Deţine patru terenuri, două pensiuni, două locuinţe, o casă de vacanţă, o şalupă şi două maşini, dintre care una de epocă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Prinţul Clisurii", acuzat că a abuzat sexual o fată de 11 ani cu handicap. O altă minoră, ţinută captivă 6 luni în "casa ororilor" unde erau organizate orgii