Antena Meniu Search
x

Video "Prințul Clisurii", primar în Caraș-Severin, făcea cataloage cu minore, pentru orgii cu prietenii de vânătoare. Amanta lui și-a adus fiica de doar 11 ani

Un fost primar din Caraş-Severin, supranumit "Prinţul Clisurii" pentru averea uriaşă, este acuzat de fapte greu de imaginat. Procurorii spun că a abuzat sexual o fetiţă de 11 ani şi a forţat alte tinere să participe la orgii cu partenerii lui de vânătoare. Mai grav, copila ar fi fost agresată chiar cu acordul mamei, amanta fostului edil. Ambii au fost arestaţi. "Prinţul" a mai fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru contrabandă cu ţigări. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 07.10.2023, 22:00

Vezi și

Omer Radovancovici, ales în mai multe mandate edil al comunei Pojejena, din Caraș-Severin, este acuzat de procurorii antimafia că, împreună cu amanta sa, au convins-o pe fiica acesteia, în vârstă de doar 11 ani, să participe la activitățile lor sexuale. Fostul primar organiza şi petreceri cu circuit închis la care oferea sclave sexuale oamenilor cu bani şi influenţă din regiune, inclusiv afacerişti din Serbia. Cel puţin cinci fete erau luate de acasă şi duse la cabanele pe care le deţine pe Clisura Dunării. Printre ele, şi nepoata amantei sale. 

  • Iulia Pop, reporter Observator: Surse Observator spun că partidele de vânătoare ale lui Omer Radovancovici se terminau cu orgii greu de descris. Întocmai ca în reţelele mafiote de prostituţie, oamenii de afaceri îşi alegeau fetele cu care să întreţină relaţii sexuale din nişte cataloage realizate chiar de către fostul edil. 

În comună, oamenii se feresc să vorbească despre acuzaţiile procurorilor. 

  • Localnic: De aici, din sat, nu vrea nimeni să aibă probleme cu domnul primar. 
  • Reporter: Le e frică?
  • Localnic: Da, poate să-i şantajeze. 
Pe acelaşi subiect

"Prinţul" Clisurii, pădurar de meserie, are un lung istoric de probleme penale

  • Iulia Pop, reporter Observator: Considerat şeful celei mai mari reţele de ţigări de contrabandă din Clisura Dunării, a fost condamnat la cinci ani de închisoare în 2013. A încercat să fugă din ţară, dar a fost prins la vamă. Au căzut odată cu el și câțiva șefi ai Poliției de Frontieră Caraș-Severin. După ce a ieşit din puşcărie, s-a ales în 2018 cu un nou dosar de fraudă cu bani din fonduri europene. 

Cât a stat în puşcărie, continuitatea la şefia comunei a fost asigurată de soţia acestuia. Mira Radovancovici este în continuare primar al comunei, deja la al doilea mandat. Contactată de reporterii Observator, a refuzat să comenteze pe marginea dosarului deschis de ofiţerii de la combaterea crimei organizate pe numele soţului.  

  • Mira Radovancovici: Nu am ce să discut, mulţumesc. 

Omer Radovancovici, acuzat că a abuzat sexual o fetiţă, are o avere de invidiat

Deţine patru terenuri, două locuinţe, o casă de vacanţă, o şalupă şi două maşini, dintre care una de epocă. Presa locală îi adaugă pe lista bunurilor şi două pensiuni cu piscine şi terenuri de tenis, o fermă piscicolă, plus un restaurant. 

Dacă va fi găsi vinovat, fostul primar riscă până la 12 ani de închisoare. Începând de anul acesta s-a schimbat legea referitoare la abuzurile sexuale asupra minorilor. Actul sexual cu adolescenţi sub 16 ani este considerat viol, chiar dacă e consimţit, dacă diferenţa de vârstă este mai mare de 5 ani între cei doi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Prințul Clisurii", primar în Caraș-Severin, făcea cataloage cu minore, pentru orgii cu prietenii de vânătoare. Amanta lui și-a adus fiica de doar 11 ani