Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O profesoară din Bistriţa-Năsăud a murit după a fost speriată de un hoţ care i-a intrat în casă

O profesoară din Bistriţa-Năsăud a murit după ce a fost speriată de un hoţ care i-a intrat în casă. Femeia în vârstă de 69 de ani a murit aproape instataneu atunci când s-a întâlnit cu bărbatul care a intrat în casă pe geam.

de Redactia Observator

la 12.08.2018 , 16:54

O profesoară din Bistriţa-Năsăud a murit după a fost speriată de un hoţ care i-a intrat în casă O profesoară din Bistriţa-Năsăud a murit după a fost speriată de un hoţ care i-a intrat în casă

O profesoară din Bistriţa-Năsăud a murit după ce a fost speriată de un hoţ care i-a intrat în casă. Femeia în vârstă de 69 de ani a murit aproape instataneu atunci când s-a întâlnit cu bărbatul care a intrat în casă pe geam.

Profesoară de Limba şi Literatura Română, femeia a fost găsită, ieri dimineaţă, căzută în mijlocul casei din localitatea Şieu, judeţul Bistriţa-Năsăud, de doi vecini.

Potrivit primelor informaţii, femeie a murit joi, însă abia sâmbătă dimineaţă a fost găsit trupul ei.

Articolul continuă după reclamă

Unul dintre vecini a fost sunat de rudele femeii şi a fost rugat să verifice dacă fosta profesoară este acasă. Astfel, el a încercat să intre în locuință însă nu a reușit, ușile fiind închise, așa că s-a uitat în casă pe geam. Atunci a văzut-o pe femeie căzută în mijlocul casei, cu fața în jos.

Pe acelaşi subiect

Pe corpul femeii nu au fost descoperite semne de violență, cauza decesului fiind un infarct. Fiica femeii a descoperit faptul că mama sa nu mai are bijuteriile de care nu se despărțea niciodată, mai multe inele, o brățară și cerceii, iar din locuință lipsește suma de 2.750 de lei.

Anchetatorii bănuiesc că hoțul a suprins-o pe femeie în casă, iar aceasta s-a speriat atât de tare, încât a făcut infarct și s-a stins înainte de a putea să ceară ajutor. De asemenea, se bănuiește că femeia i-ar fi indicat hoțului locul unde se aflau banii.

În casă, femeia mai avea o cutie plină cu bijuterii, însă aceasta a fost găsită neatinsă. Hoțul nu s-a mai atins de alte bunuri din casă. Se pare că acesta a fugit pe fereastră, pe unde și intrase.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » O profesoară din Bistriţa-Năsăud a murit după a fost speriată de un hoţ care i-a intrat în casă