Antena Meniu Search
x

Foto Profesoară de muzică din Botoșani, înregistrată când le spunea elevilor că vaccinul îi transformă în legumă: "Dacă te duci în spital, nu mai ieşi viu de acolo. Ca la abator"

O profesoară de muzică din Botoşani a fost înregistrată în timp ce le spunea elevilor să vaccinul anti-COVID te transformă în legumă şi totul este un experiment al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a afirmat că este revoltător şi că ea este plătită să predea muzică, nu să exprime păreri cu caracter personal. Totodată, acesta a anunţat că trimite doi reprezentanţi ai Corpului de Control la Botoşani.

de Redactia Observator

la 16.10.2021, 12:46

profesoară de muzică din Botoșani
Profesoară de muzică din Botoșani, înregistrată când le spunea elevilor că vaccinul îi transformă în legumă: "Dacă te duci în spital, nu mai ieşi viu de acolo. Ca la abator" - Facebook

O profesoară de muzică din Botoşani le-a transmis elevilor că vaccinul anti-COVID nu este bun, ea fiind înregistrată de elevi când făcea aceste afirmaţii. "Chiar şi aici la şcoală m-am contrazis cu domnii colegi, cei care sunt vaccinaţi. Cei care nu sunt vaccinaţi îmi dau dreptate. Cei care sunt vaccinaţi, de acum, ce să mai spună? Nu mă mai contrazic cu nimeni, că îmi fac inimă rea şi nu are rost. Fiecare face cum vrea cu corpul lui, nu? Du-te, frate, dacă tu vrei să ajungi legumă peste doi ani, să fii experimentul şi cobaiul la nenorociţii ăştia de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii", a afirmat profesoara.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ea a mai transmis că spitalele sunt ca nişte abatoare şi cine ajunge acolo nu mai iese viu. "Testele sunt gata pozitive. Poate aţi auzit la ştiri. Eu nu am nimic cu nimeni, Doamne fereşte, faceţi ce vreţi, dar sunteţi tineri, copii, aşa. Acuma am ajuns exact ca la Auschwitz, dacă te duci în spital, nu mai ieşi viu de acolo. Exact ca la un abator. Te-ai dus acolo, ţi-o făcut cruce", a mai declarat profesoara în faţa elevilor, în înregistrarea publicată de Libertatea.

Reacția ministrului Educației: "Treaba doamnei profesor de muzică este să predea muzica"

Pe acelaşi subiect

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a afirmat, la Antena 3, că treaba profesoarei de muzică este să predea această materie, nu să exprime păreri cu caracter personal în faţa elevilor. "Este revoltător, mai ales afirmaţia cu spitalele sunt abatoare, este o desconsiderare a muncii medicilor. Mai apoi se scuză doamna că nu a omorât pe nimeni. Da, aşa este, însă treaba doamnei profesor de muzică este să predea muzica, într-o şcoală de prestigiu, pentru că Liceul Grigore Antipa din Botoşani este o şcoală de prestigiu. Este plătită de statul român pentru a preda muzica, nu pentru a exprima în faţa elevilor opinii cu caracter personal. De altfel, coroborat cu faptul că nu poartă mască, articolul 352 din Codul Penal e destul de clar în ceea ce priveşte sancţiunea cu privire la zădărnicirea combaterii bolilor", a declarat Sorin Cîmpeanu.

El a precizat că doi reprezentanţi ai Corpului de Control vor merge la Botoşani pentru a face verificări în acest caz. 

"Luni dimineaţă la prima oră vor fi prezenţi doi reprezentanţi ai Corpului de Control al ministrului Educaţiei, iar sancţiunea, fără să mă antepronunţ, cred că este uşor de anticipat totuşi. Doamna este profesor suplinitor. Dacă cercetarea disciplinară pe care vă garantez că şcoala şi Inspectoratul Şcolar o vor iniţia de luni va concluziona că merită sancţiunea cu desfacerea contractului de muncă, fiind suplinitor nu se va putea prezenta nici în anul următor la concursul pentru ocuparea unui post din poziţia de suplinitor", a mai declarat Sorin Cîmpeanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Profesoară de muzică din Botoșani, înregistrată când le spunea elevilor că vaccinul îi transformă în legumă: "Dacă te duci în spital, nu mai ieşi viu de acolo. Ca la abator"