Antena Meniu Search
x

Video Profesoara unui colegiu prestigios din Capitală îşi "taxa" elevii la note dacă nu făceau meditaţii cu ea. Directoarea şcolii va fi şi ea cercetată

Corpul de Control al Ministerului Educaţiei a sesizat Parchetul după ce a descoperit că o profesoară de la Colegiul Goethe condiţiona elevii de la clasă să facă meditaţii cu ea în privat. 

de Redactia Observator

la 20.02.2024, 08:53

Vezi și

Cadrul didactic va fi cercetat disciplinar pentru că a încălcat Codul de Etică al profesorilor şi riscă suspendarea de la catedră de până la şapte ani de zile. Conform documentului obţinut în exclusivitate de Observator, şi directoarea colegiului va fi cercetată.

Inspectorii au descoperit nereguli grave acolo, de la sancţiuni nedrepte pentru elevi şi până la lipsa unor proceduri privind gestionarea notelor de la testele de evaluare ale copiilor. Totul a pornit de la mai multe petiţii ale părinţilor care reclamau luna trecuta bullyingul săvârşit de cadrele didactice asupra elevilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Profesoara unui colegiu prestigios din Capitală îşi "taxa" elevii la note dacă nu făceau meditaţii cu ea. Directoarea şcolii va fi şi ea cercetată