Antena Meniu Search
x

Profesor de Geografie din Dolj, acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o elevă de 15 ani. Profesorul este şi consilier local

Un profesor de geografie din judeţul Dolj este acuzat că ar fi întreţinut relaţii intime cu una din elevele sale, în vârstă de 15 ani. Poliţiştii au făcut percheziţii la locuinţa dascălului, de unde au ridicat mai multe dispozitive de stocare şi telefoane. Oamenii legii urmează să stabilească dacă bărbatul acuzat este sau nu vinovat. Culmea, profesorul este şi consilier local în comună. 

de Redactia Observator

la 24.04.2023, 08:38

Vezi și

Bărbatul de 37 de ani este profesor de geografie într-o localitate din Dolj, dar şi consilier local. Întreaga poveste a ieşit la iveală luna trecută, după ce pe numele dascălului a fost depusă o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat. Poliţiştii, sesizaţi de magistraţi au început verificările.

Agent de poliție Mateescu Andreea-Maria: La data de 21 aprilie 2023, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Poiana Mare au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului de 37 de ani, ocazie prin care au fost ridicate mai multe telefoane mobile şi medii de stocare ce urmează a fi expertizate.

Faptele de care este acuzat profesorul ar fi avut loc la finalul lunii ianuarie. În timp ce anchetatorii încearcă să desluşească cazul, unii localnici susţin că profesorul de geografie nu ar fi la prima abatere de acest gen.

Localnic: E un pedofil, ce să vă spun? Toată lumea vorbeşte. Că a luat fetele acolo, ca să le ia să le abuzeze.

Localnică: A fost un copil bine crescut, educat. Noi nu ştim nimic altceva de rău despre el. Nu ştim.

Poliţiştii continuă cercetările şi încearcă să stabilească dacă profesorul se face vinovat de comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor. Deocamdată el este cercetat în stare de libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Profesor de Geografie din Dolj, acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o elevă de 15 ani. Profesorul este şi consilier local