Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Profesorul filmat când săruta o elevă se apără: 'Eleva trece printr-o depresie şi o susţineam moral'

Profesorul din Sighetu Marmaţiei, filmat în timp ce săruta şi pipăia o elevă de clasa a IX-a se apără şi spune că fata era în depresie, iar el o susţinea moral, imaginile fiind scoase din context.

de Redactia Observator

la 31.05.2018 , 12:13

Profesorul filmat când săruta o elevă se apără: 'Eleva trece printr-o depresie şi o susţineam moral' Profesorul filmat când săruta o elevă se apără: 'Eleva trece printr-o depresie şi o susţineam moral' - Observator

Profesorul din Sighetu Marmaţiei, filmat în timp ce săruta şi pipăia o elevă de clasa a IX-a se apără şi spune că fata era în depresie, iar el o susţinea moral, imaginile fiind scoase din context.

Bogdan Alexandru Paşca, profesor de limba engleză la Liceul Tehnologic Forestier din Sighetu Marmaţiei şi-a dat demisia, astăzi, după ce imaginile în care se săruta cu o elevă în faţa clasei, au fost publicate în presă şi pe Facebook.

Articolul continuă după reclamă

Mai mult, bărbatul a declarat că totul a fost interpretat, iar imaginile au fost scoase din context.

"Eleva nu a fost obligată. Ea trecea printr-o depresie şi nu era în situaţie de corigenţă. Totul a fost scos din context într-un mod absolut mişelesc de câţiva colegi ai fetei rău intenţionaţi. Am încercat să o susţin moral şi s-a ajuns la o interpretare absolut halucinantă", a fost declaraţia profesorului.

În imaginile făcute publice se poate observa cum profesorul o pipăie pe fata de 15 ani şi o sărută timp de câteva minute, în faţa clasei, sub ochii colegilor fetei.

Atât Inspectoratul Şcolar Judeţean, cât şi Poliţia, au deschis anchete.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Profesorul filmat când săruta o elevă se apără: 'Eleva trece printr-o depresie şi o susţineam moral'