Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prognoza meteo pentru 1, 2 si 3 martie. Vremea va fi de coşmar în Bucureşti, în următoarele trei zile

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă prognoză specială pentru Bucureşti, valabilă pe 1, 2 şi 3 martie 2018.

de Redactia Observator

la 28.02.2018 , 13:50

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă prognoză specială pentru Bucureşti, valabilă pe 1, 2 şi 3 martie 2018.

Astfel, potrivit ANM, urmează trei zile în care bucureştenii vor continua să resimtă temperaturile scăzute. Va ninge, iar vântul va diminua ca intensitate.

Vremea în Bucureşti 28 februarie, ora 11.00 - 1 martie, ora 8.00

Articolul continuă după reclamă

Valul de frig va persista și va fi ger în cea mai mare parte a intervalului, în intensificare noaptea, când temperatura va coborî spre -17…-15 grade, posibil mai scăzută, până în jurul valorii de -20 de grade la periferie. 

Temperatura maxima va fi de -8…-7 grade. 

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă prognoză specială pentru Bucureşti, valabilă pe 1, 2 şi 3 martie 2018

În cursul zilei va continua să ningă, moderat cantitativ, iar grosimea totală a stratului de zăpadă, când va înceta ninsoarea, va fi în medie de 20…35 cm. Vântul va sufla în general moderat (rafale de 30…40 km/h), spulberînd zăpada.

Vremea în Bucureşti 1 martie, ora 8.00 - 2 martie, ora 8.00

Valul de frig va persista și va fi ger în cea mai mare parte a intervalului. Temperatura maximă a zilei va fi de -7…-6 grade, iar noaptea minima termică se va situa în jurul valorii de -16 grade, posibil mai scăzută la periferia orașului. 

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă prognoză specială pentru Bucureşti, valabilă pe 1, 2 şi 3 martie 2018

Cerul, variabil ziua, se va înnora treptat în cursul nopții, iar spre dimineață va începe să ningă slab. Vântul va sufla slab și moderat. 

Vremea în Bucureşti 2 martie, ora 8.00 - 3 martie, ora 8.00

Valul de frig va persista și va fi ger în cea mai mare parte a intervalului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -8 grade, iar cea minima va fi de -11…-9 grade, posibil ușor mai scăzută la periferia orașului. 

Cerul va fi noros, temporar va ninge, iar stratul de zăpadă nou depus va fi, în medie, de 3…5 cm. Potrivit prognozei ANM, vântul va sufla slab și moderat. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Prognoza meteo pentru 1, 2 si 3 martie. Vremea va fi de coşmar în Bucureşti, în următoarele trei zile