Antena Meniu Search
x

Prognoza meteo ANM - 17, 18 şi 19 martie 2018 în Bucureşti. Vremea o ia razna, sâmbătă soare, duminică ninsoare

Vremea pe 17 martie în Bucureşti va fi caldă, dar se răceşte abrupt duminică, pe 18 martie 2018. Prognoza meteo ANM anunţă ninsoare şi scădere a temperaturilor.

Vremea în Bucureşti se răceşte dramatic în weekend, de la 19 grade sâmbătă la 6 grade şi ninsoare duminică - Hepta

Vremea pe 17 martie în Bucureşti va fi caldă, dar se răceşte abrupt duminică, pe 18 martie 2018. Prognoza meteo ANM anunţă ninsoare şi scădere a temperaturilor de la 19 la 6 grade.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, cerul va fi temporar noros în Capitală şi vor fi condiţii de ploaie slabă. Vântul va sufla slab şi moderat. Potrivit ANM, temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 7 grade.

Prognoza meteo pe 17 martie în Bucureşti

Pe parcursul zilei de sâmbătă vremea va fi caldă, cu o maximă termică în jurul a 19 grade, cer parţial noros şi vânt moderat. Începând de seara vântul se va intensifica treptat, cu rafale ce vor atinge 50 km/h, iar minima termică de duminică dimineaţa va fi de 0...2 grade.

Pe acelaşi subiect

Presiunea atmosferica va fi aproape staţionară, la o valoare mai mică decât cea normală.

Vremea pe 18 martie 2018 în Capitală

Duminică se va răci accentuat, astfel încât maxima termică se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar minima va fi de -5...-3 grade. Cerul va fi noros şi vor fi precipitaţii moderate cantitativ, la început sub formă de ploaie, apoi lapoviţă şi ninsoare, favorizând producerea poleiului. Vântul va avea intensificări îndeosebi în prima parte a intervalului, cu viteze în general de 50...55 km/h.

Presiunea atmosferica va creşte imperceptibil.

Prognoza meteo pentru 19 martie în Bucureşti

Vremea va fi deosebit de rece luni. Cerul va fi mai mult noros şi temporar, mai ales în partea a doua a intervalului, se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări. Temperatura maximă va fi în jur de 1 grad, iar cea minimă de -4...-2 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Prognoza meteo ANM - 17, 18 şi 19 martie 2018 în Bucureşti. Vremea o ia razna, sâmbătă soare, duminică ninsoare