Antena Meniu Search
x

Prognoza METEO pentru inceputul de saptamana

Agentia Nationala de Meteorologie a anuntat ca inceputul saptamanii va fi unul capricios, cu vreme in general instabila

LUNI: Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, mai ales dupa-amiaza si la inceputul noptii cand pe arii relativ extinse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, in special in zonele de deal si de munte. Vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi izolat 35 de litri pe metrul patrat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 de grade in nordul Moldovei si in depresiuni si 30 de grade in sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse intre 11 si 21 de grade, usor mai ridicate in delta.

In Capitala, cerul va fi temporar noros si trecator, mai ales dupa-amiaza si in prima parte a noptii, va ploua si se vor semnala descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 29-30 de grade, iar cea minima va fi de 18-19 grade.

MARTI: Vremea in tara va fi instabila in vestul si in sud-vestul tarii, precum si in zona de munte, unde vor fi innorari, temporar accentuate si pe arii relativ extinse se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat cantitatile de apa vor depasi 25 de litru pe metrul patrat si vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar manifestari specifice instabilitatii atmosferice isi vor face aparitia izolat, dupa-amiaza si seara. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 12 si 22 de grade, mai scazute in depresiuni.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Prognoza METEO pentru inceputul de saptamana