Antena Meniu Search
x

Video Proprietarul unei vulcanizări din Iaşi, fugărit prin atelier, pus la pământ şi luat la pumni. Atacul a fost filmat de camerele de supraveghere

Un bărbat din Iaşi a fost arestat după ce l-a bătut pe proprietarul unui atelier de vulcanizare. Atacul a fost filmat de camerele de supraveghere.    

de Redactia Observator

la 05.07.2024 , 13:37

În imagini se observă cum bărbatul în tricou alb îşi iese din fire şi începe să îl ia la pumni pe tânărul din faţa lui. Acesta încearcă să scape, dar atacatorul îl aleargă din nou. După ce l-a urmărit preţ de câteva minute prin atelier, bătăuşul l-a pus din nou pe bărbat la pământ.

Bătaie într-o vulcanizare din Iaşi

Conflictul ar fi mai vechi. Proprietarul atelierului ar fi fost bătut şi în trecut de acelaşi bărbat, dar şi de fiul acestuia. Omul a făcut plângere penală şi este un dosar în curs. 

Vezi și

Acum, atacatorul a revenit să îl ameninţe. Pentru gestul său, individul a fost arestat preventiv 30 de zile. La data de 01 iulie a.c., în jurul orei 13:09 polițiștii Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați prin SNUAU 112, despre faptul că un bărbat, care se afla la locul de muncă, la o societate comercială, de pe raza mun. Iași ar fi fost agresat fizic. Din verificările efectuate la fața locului, a rezultat că pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, s-a iscat un conflict spontan, între trei persoane, în urma căruia bărbatul, în vârstă de 44 ani,  ar fi fost agresat fizic de către unul din cei implicați. La data de 02 iulie a.c., acesta a fost reținut de polițiști pentru o durată de 24 de ore, fiind introdus în Arestul IPJ Iași, iar a doua zi, respectiv 03 iulie a.c., instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile", a transmis IPJ Iaşi.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice şi lovirea sau alte violențe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Evenimente » Proprietarul unei vulcanizări din Iaşi, fugărit prin atelier, pus la pământ şi luat la pumni. Atacul a fost filmat de camerele de supraveghere