Antena Meniu Search
x

Propuneri de noi restricţii. Magazinele rămân deschise până la ora 21, premierul Cîţu nu este de acord cu închiderea mall-urilor în weekend. Ce se întâmplă după Paşte

Florin Cîţu, premierul României, a declarat miercuri că au fost propuse mai multe măsuri restrictive, însă nu toate au fost aprobate.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 10.03.2021, 12:06

Premierul Florin Cîţu a făcut mai multe declaraţii cu privire la posibilele măsuri restrictice
Florin Cîţu, premierul României - Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta
  • Prim-ministrul a subliniat că au fost propuse mai multe măsuri restrictive

Premierul Florin Cîţu a făcut mai multe declaraţii cu privire la noile măsuri restrictive ce s-ar putea adăuga la cele aflate deja în curs. 

''Magazinele vor rămâne deschise în continuare până la ora 21. Au fost mai multe propuneri de restricții. De exemplu, nu am acceptat închiderea mall-urilor în weekend. Sunt convins că restricția pe timp de noapte care începe la ora 22 va face diferența''.

Referitor la scandalul provocat dupa publicarea datelor privind vaccinarea, Florin Cîţu a spus: ''Nu există un conflict între mine și ministrul Sănătății Vlad Voiculescu. Nu am făcut încă o evaluare a ministrului Sănătății''.

Scandalul vaccinării paralele anti-Covid-19 

Cîţu a mai spus că în spaţiul public au apărut acuzaţii cum că au fost vaccinate persoane care nu se încadrau în etapa corespunzătoare.

''Urmează să facem verificări să vedem de ce s-a ajuns în situația de a se cere locuri la vaccinare în plus, din moment ce erau destule locuri libere. Se formează în opinia publică imaginea că s-au vaccinat persoane din personalul medical care nu trebuiau să se vaccineze, ceea ce este foarte grav''.

Prim-ministrul a specificat că acum nu se pune problema unui lockdown de Paşte. 

''Despre măsurile pe care le vom lua după Paște, trebuie să vedem cum va merge această lună. Cum a spus președintele, nu luăm în calcul o carantină la nivel național''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Propuneri de noi restricţii. Magazinele rămân deschise până la ora 21, premierul Cîţu nu este de acord cu închiderea mall-urilor în weekend. Ce se întâmplă după Paşte