Antena Meniu Search
x

Video Protest bizar al sibienilor. Oamenii au ieşit în stradă pentru a-l susţine pe Djokovic: "Dacă unuia ca el i-au făcut asta, pe noi ne calcă în picioare"

Protest inedit în centrul Sibiului, împotriva vaccinării, dar şi pentru susţinerea lui Djokovic. Aproximativ 30 de persoane s-au adunat în Piaţa Mare a oraşului, unde şi-au manifestat nemuţumirea faţă de măsurile luate de autorităţi.

de Andrei Naiţă

la 10.01.2022, 08:56

Vezi și

Novak Djokovic, locul 1 ATP, are parte de susținere și în România înaintea procesului cu autoritățile australiene. La Sibiu, zeci de oameni au ieşit în stradă să-l susţină pe tenismenul sârb, pe care îl consideră victima unui abuz. "Mi se pare inuman tratamentul la care este supus. Mai ales că el a dovedit de nenumărate ori că este aproape de oamenii defavorizaţi", a declarat Doru Apostol, organizatorul evenimentului. "Dacă unui sportiv ca el, de calibrul şi de valoarea lui au putut să-i facă asta, pe noi înseamnă că ne calcă în picioare", spun oamenii.

Sibienii veniţi în centrul oraşului şi-au adus aminte şi de meciul pe care îl au cu autorităţile române. "Ştim că USR-ul vrea să convoace o sesiune parlamentară extraordinară, n carre să se adopte certificatul verde şi codul QR. Aspecte cu care noi nu suntem de acord", a mai declarat Doru Apostol, organizatorul protestului. Antivacciniştii din Sibiu au anunţat că vor ieşi din nou în stradă la sfârşitul săptămânii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Protest bizar al sibienilor. Oamenii au ieşit în stradă pentru a-l susţine pe Djokovic: "Dacă unuia ca el i-au făcut asta, pe noi ne calcă în picioare"