Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Protest la Colegiul de Marină din Constanţa. Elevii şi profesorii se tem că vor fi mutaţi

Elevii şi profesorii Colegiului Tehnic de Marină din Constanţa au protestat după ce au aflat că vor fi mutaţi într-o altă clădire.

de Redactia Observator

la 15.01.2018 , 15:41

Protest la Colegiul de Marină din Constanţa. Elevii şi profesorii se tem că vor fi mutaţi

Aproximativ 100 de elevi şi profesori de la Colegiul Tehnic de Marină 'Alexandru Ioan Cuza' din Constanţa, dar şi părinţi, au protestat, astăzi, nemulţumiţi fiind de faptul că aceştia ar putea fi mutaţi într-o altă clădire, după reînfiinţarea Liceului Militar de Marină.

Protestul a pornit după ce, vineri, inspectorul general şcolar Petrică Miu a anunţat că se intenţionează reînfiinţarea Liceului Militar de Marină, unitate de învăţământ ce a fost închisă în 1998. Pentru că fostul sediu al instituţiei nu mai este disponibil, găzduind mai multe structuri ale Marinei Militare, reprezentanţii ISJ Constanţa au luat în calcul posibilitatea ca Liceul Militar de Marină să fie reînfiinţat în clădirea care adăposteşte Colegiul Tehnic de Marină ”Alexandru Ioan Cuza”, iar acesta să fie mutat.

Din acest motiv, profesorii şi elevii Colegiului 'Alexandru Ioan Cuza' au ieşit să protesteze, astăzi, în curtea instituţiei, acestora alăturându-li-se şi părinţi nemulţumiţi de posibila mutare, notează Mediafax.

Articolul continuă după reclamă

Ei au scandat ”Asta este casa noastră!”, ”Noi de aicea nu plecăm!” şi ”Nu vrem să fim mutaţi!”, şi au purtat şi pancarte pe care au scris ”Nu plecăm din casa noastră! Militarii să meargă în casa lor din strada Dezrobirii de unde au plecat!” sau ”Spune nu relocării Colegiului Tehnic de Marină Alexandru Ioan Cuza”.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Protest la Colegiul de Marină din Constanţa. Elevii şi profesorii se tem că vor fi mutaţi