Antena Meniu Search
x

Video Protest în mai multe staţiuni din România. Oamenii, nemulţumiţi că a fost eliminată vacanţa de iarnă a elevilor

Protest în mai multe staţiuni montane, astăzi. Instalaţiile de transport pe cablu vor fi oprite timp de un minut, în semn de protest faţă de deciziile autorităţilor care ar fi afectat sezonul actual de schi.

Alin Stan
de Alin Stan

la 05.02.2022, 09:21

Vezi și

Toate instalaţiile de transport pe cablu din zona Păltiniş vor fi oprite astăzi în jurul orei 12:00 timp de un minut, în semn de protest faţă de autorităţile din România. Oamenii sunt nemulţumiţi pentru faptul că a fost eliminată vacanţă de iarnă a elevilor, ceea ce se traduce printr-o lovitură destul de dură pentru toate resorturile de schi din România.

Totodată, aceştia mai spun că elevii au fost privaţi de activităţi recreative în aer liber, la munte, iar turismul a avut de suferit. Cei care deţin astfel de instalaţii de transport pe cabluri au declarat la finalul anului trecut că în cazul în care vacanţa de iarnă va fi elimintă, tarifele vor fi mai mari, iar aglomeraţia se va muta spre weekend. Alături de cei de la Păltiniş, protestului li se vor alătura şi cei de la resortul de schi Transalpina Voineasa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Protest în mai multe staţiuni din România. Oamenii, nemulţumiţi că a fost eliminată vacanţa de iarnă a elevilor