Antena Meniu Search
x

Peste 10.000 de oameni s-au adunat în Piața Victoriei. Manifestanții cer demisia lui Liviu Dragnea, condamnat în dosarul Bombonica (Video)

Mii de oameni s-au adunat din nou, joi, în Piața Victoriei, după protestul de miercuri seară față de modificarea codurilor penale. Manifestanții cer demisia liderului PSD, Liviu Dragnea, care a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul Bombonica.

Mii de oameni s-au adunat din nou, joi, în Piața Victoriei, după protestul de miercuri seară față de modificarea codurilor penale. Manifestanții cer demisia liderului PSD, Liviu Dragnea, care a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul Bombonica.

Actualizare - Numărul protestatarilor a ajuns la aproximativ 10.000.

Actualizare - Jandarmii au blocat Bulevardul Kiseleff, pentru ca protestatarii să nu poată ajunge la sediul PSD.

Pe acelaşi subiect

Actualizare - Peste 2.000 de oameni s-au adunat la această oră, în Piaţa Victoriei, cerând demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Între manifestanţi se află şi scriitorul Mircea Cărtărescu.

Piaţa este încercuită cu garduri, însă deocamdată sunt puţini jandarmi în jurul manifestanţilor.

Manifestanţii au fost lăsaţi să pună în funcţiune, pe o maşină cu platformă, o instalaţie cu sunet, de unde se aud ”Imnul golanilor” şi alte melodii ale lui Cristian Paţurcă din timpul manifestaţiilor din anul 1990. De asemenea, cei care doresc dintre manifestanţi vorbesc de la microfon.

Oamenii strigă mai ales ”Demisia”.

Peste 4000 de oameni au protestat, miercuri seară, în Piața Victoriei, unde au existat mai multe incidente între manifestanți și jandarmi.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. El a fost achitat pentru infrac'iunea de fals intelectual. Decizia instanţei supreme nu este definitivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Peste 10.000 de oameni s-au adunat în Piața Victoriei. Manifestanții cer demisia lui Liviu Dragnea, condamnat în dosarul Bombonica (Video)