Antena Meniu Search
x

Video Protest pe o trecere de pietoni din București, după încă o tragedie care putea fi evitată

Trecere spre moarte sunt zeci de treceri de pietoni din Bucureşti. Azi-noapte, au făcut încă o victimă. Un adolescent de 19 ani, ucis fulgerător pe o şosea din Rahova. O tragedie anunţată, plâng revoltate rudele şi vecinii tânărului. Locatarii spun că au făcut petiţii pentru instalarea de semafoare în zonă, dar au fost refuzaţi. Situaţia este periculoasă în toată Capitala. Peste 100 de oameni au pierit şi aproape 1000 au fost răniţi în ultimii doi ani pe zebrele din Bucureşti.

de Redactia Observator

la 12.10.2022, 20:14

Vezi și

Băiatul a fost secerat de o maşină pe o trecere de pietoni din apropierea unei mari intersecţii: Şoseaua Antiaeriană şi Calea 13 Septembrie. În vreme ce medicii îi declarau decesul, locatarii din zonă îşi vărsau supărarea pe autorităţi şi pe şoferul vinovat.

Marotor: Îţi educi copilul că este normal dacă treci pe la trecere. Şi ce sa vezi, asa moare. Fiul meu a trecut pe aici de la baschet şi a zis "Mami, erau adidasi pe jos, era un copil mort, n-am avut curaj sa ma uit. Tu mi-ai zis ca sunt în siguranţă".

Încă o familie şi-a pierdut copilul călcat de maşină pe trecerea de pietoni

Vestea că încă o familie şi-a pierdut copilul călcat de maşină pe trecerea de pietoni s-a întins rapid în cartier. Zeci de localnici s-au adunat într-un protest al neputinţei. Au trecut în şir indian aproape o jumătate de oră pe zebra însângerată.

Pe acelaşi subiect

Dacă nu se pot monta semafoare pe Şoseaua Antieriană, bucureştenii care locuiesc în zonă cer autorităţilor să monteze măcar limitatoare de viteză pentru maşini. Un salvator voluntar a cerut oficial acest lucru Primăriei Capitalei, marcat de moartea unui bărbat lovit de un automobil pe trecerea de pietoni, pe Antiaeriană.

Bogdan Avram, voluntar Există un Erou:  Am decis să fac această petiţie, să le aduc la cunoştinţă celor din primărie ceea ce se întâmplă şi să se facă ceva. De obicei şoferii merg cu viteze aproape de regim de autostradă, ceea ce face ca traversarea pietonilor să fie o aventură.

Acum doi ani, Primăria i-a transmis că nu se pot monta limitatoare de viteză pe străzile circulate de autobuze şi troleibuze. Între timp, numărul victimelor a tot crescut. Abia după tragedia de azi-noapte, primăria a anunţat că va monta, totuşi, limitatoare de viteză pe Şoseaua Antiaeriană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Protest pe o trecere de pietoni din București, după încă o tragedie care putea fi evitată