Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Protestul din Piaţa Victoriei continuă. Mii de oameni protestează paşnic în faţa Guvernului

Nou protest în Piața Victoriei, sâmbătă seara. Mii de oameni protestează paşnic în faţa Guvernului, iar circulaţia pe bulevardele Kiseleff şi Iancu de Hunedoara a fost închisă.

de Redactia Observator

la 11.08.2018 , 21:22

Nou protest în Piața Victoriei, sâmbătă seara. Mii de oameni protestează paşnic în faţa Guvernului, iar circulaţia pe bulevardele Kiseleff şi Iancu de Hunedoara a fost închisă.

Actualizare: Numărul manifestanţilor din Piaţa Victoriei din Capitală care cer demisia Guvernului depăşeşte 20.000 la ora 21. Protestul se desfăşoară paşnic. La manifestaţie sunt şi membri PNL, printre care şi Ludovic Orban.

La această oră, peste 20.000 de oameni protestează în Piaţa Victoriei, unde au aprins luminile telefoanelor.

Articolul continuă după reclamă

Mii de oameni s-au adunat în Piaţa Victoriei din Capitalei şi continuă să vină grupuri de manifestanţi, în jurul orei 19. Circulaţia pe bulevardele Kiseleff şi Iancu de Hunedoara a fost închisă.

Pe acelaşi subiect

Jandarmeriei Bucureşti anunţă că, în jurul orei 16.00, în urma unui control corporal, forţele de ordine au găsit un cuţit asupra unui tânăr de 18 ani aflat în zona Muzeului Antipa. În cele din urmă, protestatarul a fost condus la secţia de poliţie.

Protestul din Piaţa Victoriei a început încă de la primele ore ale dimineaţii, atunci când în piaţă se aflau câteva zeci de oameni.

La un moment dat, atunci când forţele de ordine au început să monteze garduri de protecţie în jurul manifestanţilor, iar câţiva dintre aceştia au început să le dărâme. Jandarmii au intervenit, punându-l la pământ pe unul dintre ei. El a fost dus la secţie şi amendat cu 500 de lei pentru acţiuni violente.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Protestul din Piaţa Victoriei continuă. Mii de oameni protestează paşnic în faţa Guvernului