Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Protestul mut din faţa sediului PSD Sibiu durează de aproape 48 de ore. Manifestanţii îndeamnă la astfel de iniţiative în toată ţara

Protestul din faţa sediului PSD din Sibiu durează de aproape 48 de ore. Protestatarii cer tuturor să li se alăture şi să creeze astfel de manifestaţii in tara

de Redactia Observator

la 13.12.2017 , 11:55

- Sursă: News.ro

Protestul mut din faţa sediului PSD din Sibiu durează de aproape 48 de ore. Protestatarii cer tuturor să li se alăture şi să creeze astfel de manifestaţii şi în alte oraşe din ţară.

”Vom sărbători printr-un nou flashmob în Zona liberă de corupţie Sibiu. Hai şi tu! Începem la 12 fix. Doar împreună suntem puternici! Coregrafia rămâne aceeaşi ca şi ieri”, anunţă organizatorii pe pagina de Facebook ”Vă vedem din Sibiu”. 

Organizatorii au transmis că protestul a fost autorizat, iar autorităţile le-au cerut să delimiteze clar zona în care are loc manifestarea. 

Articolul continuă după reclamă

”Avem o zonă delimitată, o zonă liberă de corupţie. Vă invităm să realizaţi şi în alte oraşe din ţară astfel de zone libere de corupţie”, au mai transmis oorganizatorii. 

Potrivit acestora, de 48 de ore de când a fost demarat protestul - cel mai lung de până acum organizat în municipiul Sibiu - reprezentanţii PSD Sibiu nu au comunicat deloc cu ei. 

Sursă: News.ro 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Protestul mut din faţa sediului PSD Sibiu durează de aproape 48 de ore. Manifestanţii îndeamnă la astfel de iniţiative în toată ţara