Antena Meniu Search
x

Protest pe o trecere de pietoni de lângă Deva. Șapte oameni și-au pierdut viața acolo, în ultimii trei ani

Câţi oameni trebuie să mai moară pe şosele pentru ca autorităţile să facă ceva? Este întrebarea membrilor unei comunităţi de lângă Deva, care au ales să protesteze într un mod neobişnuit seara trecută.

Vezi și

Câţi oameni trebuie să mai moară pe şosele pentru ca autorităţile să facă ceva? Este întrebarea membrilor unei comunităţi de lângă Deva, care au ales să protesteze într un mod neobişnuit seara trecută. Nemulţumiti că o trecere de pietoni a fost locul mai multor accidente mortale într-un interval scurt de timp, zeci de persoane au traversat-o minute în şir, cu candele în mâini, blocând astfel traficul pe drumul naţional 7. Oamenii susţin că locul nu este marcat corespunzător şi că, mai ales pe timp de noapte, abia poate fi observat.

Dana şi-a pierdut tatăl în urmă cu cinci zile pe această trecere de pietoni din localitatea Sântandrei. Acum, alături de alţi localnici, vrea să facă lumină aşa cum poate pe zebra care, spun oamenii, e aproape invizibilă noaptea. Cu o candelă aprinsă.

Tatăl Danei este a 7-a victima in ultimii trei ani.

Tineri, adulţi, vârstnici şi-au pierdut viaţa pe trecerea care traversează cele patru benzi ale unei şosele intens circulate: DN 7

Protestul a dus la formarea unor cozi uriaşe de maşini în zonă. Însă localnicii spun că vor continua să iasă în stradă până când cerinţele lor vor fi ascultate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Protest pe o trecere de pietoni de lângă Deva. Șapte oameni și-au pierdut viața acolo, în ultimii trei ani