Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Protestatarul Ilie Gâzea, mort la o săptămână de la incidentele din Piaţa Victoriei. DSU, precizări de ultimă oră

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă anunţă că protestatarul care a murit aseară la Spitalul din Alexandria se prezentase la una dintre ambulanţele SMURD aflate în Piaţa Victoriei, acuzând sângerare la nas, a primit îngrijiri medicale, însă a refuzat transportul la spital.

de Redactia Observator

la 20.08.2018 , 15:47

Protestatarul Ilie Gâzea, mort la o săptămână de la incidentele din Piaţa Victoriei. DSU, precizări de ultimă oră Protestatarul Ilie Gâzea, mort la o săptămână de la incidentele din Piaţa Victoriei. DSU, precizări de ultimă oră - Hepta / Mediafax

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă anunţă că protestatarul care a murit aseară la Spitalul din Alexandria se prezentase la una dintre ambulanţele SMURD aflate în Piaţa Victoriei, acuzând sângerare la nas, a primit îngrijiri medicale, însă a refuzat transportul la spital.

DSU face precizări, pe Facebook, în cazul lui Ilie Gâzea, bărbatul de 68 de ani care a participat la protestele din 10 august şi care a murit în cursul nopţii de 19 spre 20 august la Spitalul Judeţean din Alexandria. 

"În urma informaţiilor conţinute în documentele de la intervenţia echipajelor medicale de urgenţă şi prim ajutor calificat din Piaţa Victoriei în noaptea de 10 august 2018, s-a constatat că pacientul s-a prezentat la una dintre ambulanţele SMURD aflate la faţa locului, acuzând Epistaxis (sângerare la nivelul nasului).

Articolul continuă după reclamă

Pacientul a declarat echipajelor de urgenţă că suferea de boli cronice, precum hipertensiune arterială, iar la momentul examenului clinic, pacientul era conştient, cooperant, cu tensiunea arterială mărită (161/126), şi oxigenare în limite normale (97%). În urma acordării primului ajutor, i s-a propus pacientului transportul la spital, acesta refuzându-l sub semnătură", spune DSU.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţiştii şi procurorii din Teleorman au declanşat o anchetă şi au deschis un dosar de cercetare penală în cazul bărbatului în vârstă de 68 de ani care a murit la Spitalul Judeţean din Alexandria şi despre care în spaţiul public au apărut informaţii că ar fi participat la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei, după care ar fi suferit o puternică hemoragie nazală şi bucală.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean Alexandria au anunţat că Ilie Gâzea a murit aseară, la orele 23.45, în urma unui stop cardio-respirator. Cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma necropsiei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Protestatarul Ilie Gâzea, mort la o săptămână de la incidentele din Piaţa Victoriei. DSU, precizări de ultimă oră