Antena Meniu Search
x

Protestatar mort, la o săptămână de la violenţele din Piaţa Victoriei. Reacţia oficială a Poliţiei

Poliţia din Teleorman a deschis un dosar penal de moarte suspectă, după ce a fost sesizată că un bărbat de 62 de ani a murit la Spitalul Judeţean din Alexandria. El ar fi participat la mitingul din 10 august din Piaţa Victoriei.

Poliţiştii şi procurorii din Teleorman au declanşat o anchetă şi au deschis un dosar de cercetare penală în cazul unui bărbat în vârstă de 62 de ani care a murit la Spitalul Judeţean din Alexandria şi despre care în spaţiul public au apărut informaţii că ar fi participat la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei, după care ar fi suferit o puternică hemoragie nazală şi bucală.

Bărbatul a murit duminică seară Spitalul Judeţean din Alexandria, reprezentanţii unităţii medicale fiind cei care au sesizat Poliţia cu privire la deces, a declarat pentru News.ro directorul medical al Spitalului Judeţean Alexandria, Valentina Robu.

Pe acelaşi subiect

Potrivit directorului medical al Spitalului Judeţean Alexandria, Valentina Robu, bărbatul în vârstă de 62 de ani a murit duminică seară la ora 20.45, iar reprezentanţii unităţii medicale au anunţat Poliţia Teleorman, luni dimineaţă, după ce cazul a fost mediatizat.  

Reacţia oficială a Poliţiei

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Teleorman, Teodora Dragole, a declarat pentru News.ro că poliţiştii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman, au deschis un dosar de cercetare penală. Primele date arată că bărbatul, originar din Turnu Măgurele, s-a prezentat la unitatea medicală din localitate în 15 august, iar în aceeaşi zi a ajuns la Spitalul Judeţean Alexandria, unde a primit tratament până la momentul decesului. 

Cauza morţii nu a fost deocamdată stabilită, medicii legişti fiind cei care urmează a stabili motivul decesului. 

Jurnalistul Alexandru Căutis a scris că bărbatul a participat la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei şi i s-ar fi făcut rău în urma intervenţiei cu gaze lacrimogene, suferind o hemoragie nazală şi bucală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Protestatar mort, la o săptămână de la violenţele din Piaţa Victoriei. Reacţia oficială a Poliţiei