Antena Meniu Search
x

Proteste anti-restricții, ziua 4. Doar câteva sute de români s-au strâns în marile orașe

Puțini oameni au participat la protestele organizate miercuri în mai multe orașe din țară. Cei mai mulți protestatari s-au strâns la București și la Brăila, în timp ce la Timișoara nu a venit nimeni.

de Redactia Observator

la 31.03.2021, 23:23

Proteste anti-restricții, ziua 4. Doar câteva sute de români s-au strâns în marile orașe

În ziua a patra a protestelor a fost cea mai mică participare de la declanșarea mișcărilor de stradă. Sute de persoane au protestat în București și Brăila, în timp ce în orașe precum Galați, Craiova, Pitești și Constanța au participat zeci de persoane. La Timișoara, la ora anunțată a startului protestului nu a venit nimeni.

Participanții la protestele de miercuri s-au plimbat pe străzi și au scandat împotriva autorităților solicitând renunțarea la restricții. Numeroase scandări i-au vizat pe jandarmi și pe Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

În nici un oraș nu au fost raportate incidente, scrie Mediafax.

Protest finalizat după ora 23.00

În Capitală, protestul s-a finalizat, după ce protestatarii au ajuns în Piaţa Victoriei, unde au continuat să scandeze o perioadă. La ora 23.00, puţini manifestanţi mai sunt în Piaţa Victoriei.  Coloanele de manifestanţi au fost însoţite pe tot traseul de echipaje de jandarmi. 

Iniţial, aproximativ 150 de persoane s-au strâns, miercuri seară, în Piaţa Universităţii și au pornit în marș pe străzi pentru a protesta faţă de măsurile impuse de autorităţi pentru limitarea pandemiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Proteste anti-restricții, ziua 4. Doar câteva sute de români s-au strâns în marile orașe