Antena Meniu Search
x

Provocare pentru elevii creativi

De patru ani intră în şcolile din capitală şi îi provoacă pe elevi la un concurs de creativitate şi cunoaştere

Vezi și

 De patru ani intră în şcolile din capitală şi îi provoacă pe elevi la un concurs de creativitate şi cunoaştere. Este vorba de Aristotel, cel mai interactiv proiect de cultură generală, de logică, de matematică şi creatvitate.

Este un concurs şcolar gratuit, care se adresează copiilor de la gimnaziu.Proiectul este organizat de Fundaţia Dan Voiculescu.

Cei mai mici au avut parte de un altfel de concurs ,fără note în catalog doar cu imaginaţie şi logică. Alexandra are 9 ani şi a venit la concurs pentru a vedea nivelul de cunoştinţe acumulat.

Cei mici au fost încântaţi de concurs dar şi profesorii au fost încântaţi. Subiectele au fost accesibile ,au pus accent pe creativitate şi pe cunoştinţele generale iar copilaşii le-au accesat cu plăcere

Fiind o competiţie pluridisciplinară, concursul Aristotel le permite copiilor libertatea de a se exprima într-un mod cât mai creativ. Probele de concurs bazate pe logică şi creativitate ajută la descoperirea unor „talente ascunse".Cei mai buni elevi sunt rasplatiti cu materiale educationale oferite de Editura Litera si Fundatia Dan Voiculescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Provocare pentru elevii creativi