Antena Meniu Search
x

Video "Punem toată clasa să te bată!" Educatoare înregistrată în timp ce loveşte şi ameninţă un copil, la o grădiniţă din Ploieşti

Continuă cazurile şocante din sistemul de învăţământ. De această aceasta, scenele au avut loc la o grădiniţă din Ploieşti. Atenţie, vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 01.04.2024, 08:28

Vezi și

Cea care ţipă aşa este chiar educatoarea copilului, care ar fi trebuit să îl îngrijească pe cel mic. Pe înregistrare se aude cum cadrul didactic îl loveşte pe copil, sub privirile terifiate ale celorlalţi preşcolari.

Mai grav este că individa nu ar fi singurul cadru didactic din unitatea de învăţământ care pune în practică această metodă. Părinţii copiilor au început să intre la bănuieli, după ce copiii au început să vină acasă tot mai abătuţi şi supăraţi. 

Profesoară: Dă-te la o parte de aici! Ia dă-te la o parte de aici, că vreau să mă descalţ! Dă-te la o parte! Vrei bătaie? Nu! Vrei să te bată copiii? Nu! Punem toată clasa să te bată! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 8 voturi
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "Punem toată clasa să te bată!" Educatoare înregistrată în timp ce loveşte şi ameninţă un copil, la o grădiniţă din Ploieşti