Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Puşcărie pe viaţă pentru Cătălin Ciolpan, şofer de TIR şi criminal în serie, supranumit "Monstrul din Huşi". Cazul a şocat 3 ţări (Video)

Cătălin Ciolpan, șoferul de TIR supranumit "monstrul din Huşi", a fost condamnat de magistraţii germani la închisoare pe viaţă, după ce a fost găsit vinovat.

de Redactia Observator

la 22.12.2017 , 15:28

Cătălin Ciolpan, șoferul de TIR supranumit "monstrul din Huşi", a fost condamnat de magistraţii germani la închisoare pe viaţă, după ce a fost găsit vinovat de violarea şi uciderea Carolinei Gruber, o tânără în vârstă de 27 de ani.

Victima a fost lovită cu sălbăticie de Cătălin Ciolpan în zona capului, în timp ce făcea jogging. Anchetatorii au stabilit că după ce a lovit-o în cap cu o sticlă de suc, monstrul din Huşi a târât-o în pădure, unde a dezbrăcat-o și, cu o agresivitate greu de închipuit, a abuzat-o sexual, inclusiv cu mâinile, ceea ce i-a provocat victimei leziuni deosebit de grave. Apoi a sugrumat-o, iar ca să fie sigur că a murit, acesta a lovit-o în cap cu o bară metalică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Cătălin Ciolpan mai este suspectat şi de moartea unei franţuzoaice în Austria, Lucile Klobut, o studentă de 20 de ani din regiunea Lyon.

Tânăra a fost găsită moartă în dimineaţa zilei de 12 ianuarie 2014, pe malul râului Inn la Kufstein, în Tirolul austriac, victimă a mai multor lovituri violente la cap. Românul i-ar fi mărturisit crima unui expert psihiatric, însă poliţiştii nu au finalizat ancheta în acest caz, deşi probele ADN corespund, în cazul ambelor crime.

Puşcărie pe viaţă pentru Cătălin Ciolpan, şofer de TIR şi criminal în serie, supranumit "Monstrul din Huşi"

Cătălin Ciolpan este şi în vizorul procurorilor români pentru mai multe crime comise în urmă cu mai mulţi ani, în România.

Procurorii vasluieni au sesizat că, în ultimii ani, există patru crime cu autor necunoscut săvărşite după același tipar, asupra unor femei luate “la ocazie”, care apoi au fost omorâte şi abandonate în pădure.

Cel puțin unul dintre cazuri, cel al Mioarei Anuta Manea (29 de ani), are asemănări izbitoare cu modul în care au murit victimele din Germania și Austria. "Era 20 mai, iar a doua zi urma să fie ziua Sfinţilor “Constantin si Elena”, ziua mamei sale. Mioara a luat o masină de ocazie, la ieşirea din Vaslui. A fost găsită moartã, şapte zile mai târziu, în pădurea de la Tãtărăni. Era dezbrăcatã de o parte din haine şi îi lipsea poşeta, cu o sumă de bani şi actele personale. Anchetatorii au spus că a fost violatã, înainte de a fi strânsă de gât. La acea vreme, singurele lucruri certe erau că femeia fusese lovită puternic în zona nasului, avea faţa desfigurată sşi cauza morţii a fost sugrumarea cu o mână", scrie sursa citată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Puşcărie pe viaţă pentru Cătălin Ciolpan, şofer de TIR şi criminal în serie, supranumit "Monstrul din Huşi". Cazul a şocat 3 ţări (Video)