Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tatăl UCIGAŞULUI ÎN SERIE din Huşi face o MĂRTURISIRE BIZARĂ. Motivul HALUCINANT pentru care crede bătrânul că fiul său ar fi comis CRIMELE

Cătălin Dorinel Ciolpan, de 40 de ani, şofer de camion, suspectat că a violat şi ucis o femeie în sud-vestul Germaniei, anul trecut, şi o altă femeie, în Austria, în 2014, a fost arestat de poliţia germană.

de Redactia Observator

la 07.06.2017 , 19:10

Cătălin Dorinel Ciolpan, de 40 de ani, şofer de camion, suspectat că a violat şi ucis o femeie în sud-vestul Germaniei, anul trecut, şi o altă femeie, în Austria, în 2014, a fost arestat de poliţia germană.

Ambele victime - o femeie în vârstă de 27 de ani care făcea jogging în Endingen, în Germania, în noiembrie, şi o studentă franceză al cărei cadavru a fost găsit în ianuarie 2014 la Kufstein, în Austria - au fost ucise cu o bară de fier.

Articolul continuă după reclamă

Tatăl băiatului a oferit o perspectivă cel puţin bizară, asupra motivelor pentru care fiul său ar fi putut comite asemenea atrocităţi. Bătrânul este de părere că Dorinel a ucis din cauză că l-a scos din minţi... nevasta.

Pe acelaşi subiect

"În postura asta, în care a venit el, l-a dus nevastă-sa. Din cauza soţiei, care l-a adus la disperare. Altceva nu pot să-mi explic. Credeţi-mă, nu pot să-mi explic. N-am dormit toată noaptea. Stăteam pe televizor, la ştiri, să văd dacă e adevărat sau nu. N-am ce să-i fac", mărturiseşte bătrânul.

 Anchetatorii germani au dovedit legătura dintre Ciolpan şi femeia ucisă în pădurea din Endingen, după ce au descoperit ADN-ul acestuia pe cadavrul femeii. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cazul femeii violate şi ucise în Austria.

Potrivit sursei citate, procurorii vasluieni au sesizat că, în ultimii ani, există patru crime cu autor necunoscut săvărşite după același tipar, asupra unor femei luate “la ocazie”, care apoi au fost omorâte şi abandonate în pădure.

Află detalii TERIFIANTE despre "MONSTRUL din Huşi": A violat şi UCIS cu cruzime două femei, desfigurându-le cu o bară de fier, în timp ce pe Facebook poza în tată şi soţ iubitor (FOTO)

MONSTRUL din Huşi! Şoferul român care a violat și UCIS două femei, în Germania și Austria, e suspectat că a comis mai multe CRIME și în România

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Ştiri sociale » Tatăl UCIGAŞULUI ÎN SERIE din Huşi face o MĂRTURISIRE BIZARĂ. Motivul HALUCINANT pentru care crede bătrânul că fiul său ar fi comis CRIMELE