Antena Meniu Search
x

Radu Bucălae merge direct în finala iUmor

Radu Bucălae! Ţineţi minte acest nume pentru că o să-l auziţi în finala IUmor. Tânărul i-a făcut pe juraţi să râdă în hohote, în emisiunea de aseară. Iar telesp

Vezi și

Radu Bucălae! Ţineţi minte acest nume pentru că o să-l auziţi în finala IUmor. Tânărul i-a făcut pe juraţi să râdă în hohote, în emisiunea de aseară. Iar telespectatorii l-au trimis în finală prin aplicaţia IUmor.

"Nu există în România, statistic vorbind, o bucătărie unde să nu existe un sertar cu pungi. Dacă nu e un sertar cu pungi, e o pungă cu pungi. Ce e cel mai enervant e când ne ducem la cumpărături. C-ajuns acolo la casă, fericit că mi-am luat şi eu pâine şi parizer. Ce zi minunatăăăă! Şi doamna aia de la casă zice: Pungă doriţi?"

Radu Bucălae a impresonat juriul cu o analiză profundă şi plină de umor a vieţii de cuplu: "Când ai intrat într-o relaţie serioasă, tu ca individ te transformi în noi. Ai, ce drăguţ! Tu nu mai exişti. Eu acum nu sunt Radu, eu sunt Radu şi Alexandra. Mă sună prieteni, vă jur, şi mă întreabă: Bă, mergi la o bere?. Şi zic: "Da, vin... cu Alexandra."

Concurentul, în vârstă de 26 de ani, a făcut stand-up într-o mână: "Eram în maşină, conduceam cu iubita mea în dreapta, ieşeam din Satu Mare şi am intrat într-o discuţie cu prietena mea despre hainele ei, mi-a dovedit că are prioritate."

Radu Bucălae este cel de-al treilea concurent care ajunge direct în finala iUmor datorită voturilor publicului. Antena 1 a fost lider de audienţă pe atât în rândul publicului comercial cu 9,8 puncte de rating și 24,2% cotă de piață. De altfel, IUmor a fost emisiunea preferata de români aseară. În minutul de aur, 21.44, un milion şi jumătate de români urmăreau emisiunea, dublu faţă de cei care se uitau la postul concurent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Radu Bucălae merge direct în finala iUmor