Antena Meniu Search
x

Răducu și Gabriel, dați dispăruți în Galați. Cei doi adolescenți au plecat de acasă și nu s-au mai întors

Răducu și Gabriel, doi băieți din Galați, ambii în vârstă de 16 ani, au fost dați dispăruți și sunt căutați de poliție de mai bine de 24 de ore, după ce tatăl unuia dintre ei a alertat autoritățile că nu mai poate da de fiul său. Adolescentul nu ar fi plecat singur, ci cu un alt tânăr. De ieri dimineță, nicunul dintre ei nu a mai dat niciun semn de viață.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.03.2022, 14:54

Răducu și Gabriel au dispărut în Galați. Cei doi adolescenți au plecat de acasă și nu s-au mai întors
Răducu (stânga) și Gabriel (dreapta) au dispărut în Galați. Cei doi adolescenți au plecat de acasă și nu s-au mai întors - IPJ Galați

Doi tineri din Galaţi sunt căutaţi cu disperare de familiile lor, dar și de poliţie. Aseară, adolescenții au plecat de la domiciliile lor, din municipiul Galaţi, şi nu s-au mai întors.

"La data de 22 martie a.c., în jurul orei 15.40, polițiștii Secției 4 Poliție Galați au fost sesizați de un bărbat, din municipiul Galați, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași dimineți, fiul său, Păun Răducu – Dorin, în vârstă de 16 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. La momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră, vestă și pantaloni negri și era încălțat cu pantofi sport albi. Avea asupra sa un rucsac negru", transmite IPJ Galalați.

Semnalmente Păun Răducu – Dorin

Semnalmente Păun Răducu – Dorin:

Pe acelaşi subiect
  • înălțime – 1,78 m, greutate – cca. 70 kg, constituție normală, păr șaten, ochi căprui.

"În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că, acesta ar fi plecat împreună cu un alt minor, de 16 ani, Mocanu Teo – Gabriel, care, de asemenea, nu a mai revenit la domiciliu. La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră, pantaloni tip jeans albaștri și era încălțat cu pantofi sport albi", mai precizează polițiștii gălățeni.

Semnalmente Mocanu Teo – Gabriel

Semnalmente Mocanu Teo – Gabriel:

  • înălțime – 1,80 m, greutate – 75 kg, constituție atletică, păr blond, tuns scurt, ochi albaștri.

Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la găsirea celor doi adolescenți dispăruți în Galați sunt rugate să sune la 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Adrian Obreja -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Răducu și Gabriel, dați dispăruți în Galați. Cei doi adolescenți au plecat de acasă și nu s-au mai întors