Antena Meniu Search
x

Raed Arafat, mesaj pentru românii care au ieșit la grătare și la iarbă verde: "Virusul nu se vede, nu se simte și nu are gust"

Raed Arafat a reacționat rapid după ce sute de români au ignorat atenționările autorităților în contextul epidemiei de coronavirus și au ieșit la grătare și la iarbă verde.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.03.2020, 16:46

Secretarul de stat în MAI spune că virusul nu se vede și că românii ar trebui să stea în case
Raed Arafat a reacționat rapid, după ce românii au ieșit la grătare și la iarbă verde - Observator.tv
  • Raed Arafat transmite oamenilor să rămână în case.
  • Șeful DSU recomandă evitarea la maxim a activităților care nu sunt esențiale în această perioadă.

Raed Arafat a reacționat rapid după ce sute de români au ignorat atenționările autorităților în contextul epidemiei de coronavirus și au ieșit la grătare și la iarbă verde.

Secretarul de stat în MAI spune că "virusul nu se vede" și că "ămânerea acasă și evitarea activităților care pot să vă expună și să expuna familiile voastre este extrem de importantă".

Redăm mai jos, integral, mesajul transmis de Raed Arafat:

"Mai multe persoane au sunat sa spuna ca sunt prea multi care au iesit la plimbare si la gratare fiind vremea frumoasa.

In aceasta perioada ramanerea acasa si evitarea activitatilor care pot sa va expuna si sa expuna familiile voastre este extrem de importanta. Virusul nu se vede, nu se simte si nu are gust ca sa-l evitati. Acesta se evita numai prin masurile de izolare si distantare sociala.

Evitati expunerea persoanelor varstince din familiile d-voastra la acest risc printr-un comportament responsabil. Va rog mult evitati la maxim activitatile care nu sunt esentiale in aceasta perioada!", a scris șeful DSU.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În plină epidemie de coronavirus, românii au umplut astăzi pădurile din jurul Bucureștiului. Oamenii au întins grătare și s-au bucurat de soare. Imagini, AICI

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Raed Arafat, mesaj pentru românii care au ieșit la grătare și la iarbă verde: "Virusul nu se vede, nu se simte și nu are gust"