Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Răfuială cu răngi și topoare, în fața unei școli din Slobozia. Mai mulți tineri s-au luat la bătaie după ce și-au tamponat mașinile 

Mai mulți tineri s-au luat la bătaie în fața unei școli din Ialomița. Jandarmii care se aflau în curtea instituției de învățământ au aplanat conflictul și au găsit asupra acestora trei răngi, un topor și un baston telescopic.

de Redactia Observator

la 09.09.2024 , 16:16

Luni dimineață, în fața unei școli din Slobozia, jandarmii au intervenit pentru a aplana un conflict în trafic. Mai mulți tineri s-au luat la bătaie după un accident de circulație.

"În această dimineață, în fața unei școli din municipiul Slobozia jandarmii au intervenit pentru a aplana un conflict în trafic. E vorba despre un accident de circulație în care au fost implicate două mașini. În urma accidentului cei șase tineri din cele două autovehicule au recurs la acte de violență, lovindu-se între ei si vandalizând mașinile. Jandarmii care se aflau în curtea școlii pentru asigurarea măsurilor de ordine cu ocazia debutului de an școlar, au intervenit imediat, pentru aplanarea conflictului. În urma controlului corporal și al mașinilor, forțele de ordine au găsit asupra tinerilor mai multe obiecte periculoase (3 răngi, un topor și un baston telescopic)", potrivit Jandarmeriei Române.

Tinerii au fost duși la Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița, în vederea continuării cercetărilor.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Răfuială cu răngi și topoare, în fața unei școli din Slobozia. Mai mulți tineri s-au luat la bătaie după ce și-au tamponat mașinile