Antena Meniu Search
x

Răfuială între două clanuri rivale, pe o stradă din Essen. Mai multe persoane rănite, printre care 2 poliţişti, după lupta barbară cu săbii și cuțite

Mai multe persoane, printre care doi poliţişti, au fost rănite într-o adevărată bătălie între clanuri rivale, în marele oraş Essen din vestul Germaniei.

de Redactia Observator

la 18.06.2023, 09:58

Vezi și

Forţele de ordine erau mobilizate după ce în ultimele zile s-au produs, într-o localitate vecină, ciocniri şi mai violente între aceleaşi grupări. Presa germană scrie că două clanuri familiale cu sute de membri, originari din Orientul Mijlociu, s-au confruntat cu bâte, cuţite şi săbii.

Un bărbat de 23 de ani a fost la un pas de moarte

Un bărbat de 23 de ani a fost înjunghiat şi s-a crezut, iniţial, că a murit, dar medicii l-au salvat în ultimul moment. Poliţiştii au percheziţionat peste o sută de oameni şi au operat arestări dar nu au reuşit să prevină reluarea violenţelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Răfuială între două clanuri rivale, pe o stradă din Essen. Mai multe persoane rănite, printre care 2 poliţişti, după lupta barbară cu săbii și cuțite