Antena Meniu Search
x

Raisa Maria a fost găsită moartă, la 100 de metri de casă. Fetiţa de nici 3 anișori dispăruse ieri la Breasta, în Dolj

Deznodământ tragic în cazul fetiței de 2 ani și 5 luni, care a dispărut ieri în localitatea Breasta din județul Dolj. Raisa Maria a fost găsită moartă la 100 de metri de casa părinților, într-o zonă cu vegetaţie deasă.

de Redactia Observator

la 28.05.2024 , 11:30

Raisa Maria, fetiţa de nici 3 anișori dispărută ieri la Breasta, în Dolj, a fost găsită moartă, la 100 de metri de casă

Fetiţa de doi ani şi jumătate din localitatea Bresta, judeţul Dolj, dată dispărută ieri, a fost găsită moartă, la 100 de metri de casa părinților, într-o zonă cu vegetaţie deasă.

Raisa Maria, fetiţa dispărută ieri în Dolj, a fost găsită moartă

Copila a dispărut în jurul prânzului. Se juca în faţa curţii, împreună cu mai mulţi copii, iar la un moment părinţii au observat că micuţa lipseşte. "La data de 27 mai a.c., ora 12.30, polițiștii Secției nr.2 Poliție Rurală Breasta au fost sesizați de un bărbat, din comuna Breasta, cu privire la faptul că, vecina sa, Stan Raisa Maria Nicoleta, de 2 ani și 5 luni a plecat voluntar de la locuința părinților ei, vecinii apelantului și nu a mai revenit", a transmis Poliția Dolj.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii, salvamontiştii, dar şi voluntarii au continuat căutările şi pe timpul nopţii, fiind folosite dispozitive de termoviziune. De la sol a fost ridicat un elicopter al Inspectoratului General de Aviație al MAI, care a acordat sprijin aerian. 

Din păcate, în acestă dimineaţă, Raisa Maria a fost găsită fără viaţă. 

Poliţiştii doljeni continuă cercetările pentru a se stabili în ce condiţii a murit fata de 2 ani şi 5 luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 22 voturi
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » Raisa Maria a fost găsită moartă, la 100 de metri de casă. Fetiţa de nici 3 anișori dispăruse ieri la Breasta, în Dolj