Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O maşină a intrat în spectatori, la Raliul Craiovei. Şase victime, momentul a fost filmat (Video)

O maşină a intrat în spectatori la un raliu, în Craiova, după ce pilotul a pierdut controlul maşinii într-o curbă şi, încercând să redreseze maşina, a intrat pe trotuar. Şase persoane au fost lovite, pe trotuar, printre care şi doi copii. Victimele au fost duse la spital pentru investigaţii.

de Cristian Ionescu

la 14.09.2019 , 15:01

O maşină a intrat în spectatori la un raliu, în Craiova, după ce pilotul a pierdut controlul maşinii într-o curbă şi, încercând să redreseze maşina, a intrat pe trotuar.

Şase persoane au fost lovite, pe trotuar, printre care şi doi copii. Victimele au fost duse la spital pentru investigaţii.

Şase spectatori loviţi de o maşină, la raliul Craiovei

Vezi și

Un pilot a intrat cu maşina pe trotuar, la raliul Craiovei, accidentând şase persoane, printre care şi doi copii. Mai multe echipaje SMURD şi de la Serviciul Ambulanţă Judeţean s-au deplasat la faţa locului şi au acordat îngrijiri răniţilor. Victimele au suferit răni uşoare, dar au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » O maşină a intrat în spectatori, la Raliul Craiovei. Şase victime, momentul a fost filmat (Video)