Antena Meniu Search
x

Foto "Rămas bun, prieten drag". Florin a avut parte de o moarte cumplită la doar 22 de ani. A fost prins într-o balotieră și tras în interiorul utilajului

Visezi, zbori și crezi cu tărie în tine. Însă, brusc, totul dispare în negura morții. La doar 22 de ani, Florin a avut parte de o moarte înfiorătoare. A fost prins de o balotieră și tras în interiorul utilajului agricol.

de Monica Palade

la 03.08.2023, 15:47

Fratele său mai mare a fost cel care a făcut descoperirea cutremurătoare. Când a ajuns pe câmp, Florin încă mai era învârtit de utilaj. Tragedia a avut loc e un deal între localitățile Archiș și Beliu, județul Arad, în jurul orelor 23:30.

Pasionat de fotbal

Florin abia împlinise 22 de ani, era pasionat de fotbal și era atacant la C.S. Ineu, din anul 2015. Nimeni nu și-a putut imagina că viața sa va fi curmată atât de repede și brusc.

Vestea morții i-a șocat pe toți cei apropiați care au scris mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

„Tot ce am avut s-a dus! Fratele meu”, „Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească in pace si vouă multă putere sa treceți peste aceasta mare durere”, „Doamne, ce durere, nepotul nostru iubit, Dumnezeu să-l ierte, condoleanțe familiei!”, „Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Iar vouă bunul Dumnezeu să vă dea multă putere și mângâiere să puteți trece peste această grea pierdere!”, „Sincere condoleanțe!Dumnezeu să-l odihnească în pace iar vouă sa va dea putere sa puteți trece peste aceasta încercare grea. El de acolo de sus o sa aibă grija de voi și va veghea asupra voastră!”, „Odihnă veșnică suflet blînd și vecin drag! Cuvinte multe nu găsesc, Adi multă putere și sincere condoleanțe”, „Cuvintele sunt de prisos... Este de nedescris ceea ce s-a întâmplat. Dumnezeu să îl odihnească în pace și vouă sa va dea putere să treceți peste aceasta durere!”

„Cuvintele sunt deprisos acum ,nu-l mai poate aduce nimeni înapoi, ca din păcate asta e cea mai grea despărțire asta când ști ca nu te mai poți întoarce niciodată și nu-ți mai poți lua nici ramas bun ,despărțirea asta e cea mai grea,Dumnezeu sa-i ajute familia sa treacă peste acesta grea încercare, sa le mângâie sufletul, și pe el să-l așeze Dumnezeu sufletul lângă dreapta sa! Un baiat atat de muncitor si de educat! Nu-mi vine sa cred...am reuşit sa te cunosc putin ....dar toata lumea spune doar cuvinte frumoase despre tine.... Odihnă veșnică , printre îngeri, suflet drag!”, „Rămas bun prieten drag ..nu o sa te uităm niciodată”, „Odihnă veșnică, Florin, prea devreme ai plecat dintre noi!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Rămas bun, prieten drag". Florin a avut parte de o moarte cumplită la doar 22 de ani. A fost prins într-o balotieră și tras în interiorul utilajului