Antena Meniu Search
x

Răspunsul şocant primit de un tânăr care cere ajutor la 112, în cazul unui copil în comă după un accident: "Duceți-l dumneavoastră la spital!"

Apar detalii revoltătoare după tragicul accident produs ieri în Dâmbovița, la Bolovani, în care patru fraţi, cu vârste între 8 şi 20 de ani, s-au răsturnat cu maşina. 

Apar detalii revoltătoare după tragicul accident produs ieri în Dâmbovița, la Bolovani, în care patru fraţi, cu vârste între 8 şi 20 de ani, s-au răsturnat cu maşina. 

Imediat după producerea accidentului, în zonă s-au oprit mai multe persoane care au încercat să ajute victimele. 

Unul dintre ei a început să sune la la 112 pentru a cere ajutor de la Ambulanță. 

Tânărul a povestit pentru mditv.ro că abia la al șaselea apel, i-a răspuns un operator. 

Văzând că nu răspunde nimeni la numărul unic de urgenţă, tinerii au luat copilul de 8 ani, care era inconştient şi plin de sânge, l-au urcat în mașina personală și au demarat în trombă spre Spitalul din Titu. 

Pe drum, tânărul continuă să sune la 112, în speranţa că cineva îi va răspunde. Într-un final, se întâmplă, iar operatorul îi face legătura la Ambulanță, unde începe să explice că transportă cu mașina personală un copil aflat în stare gravă cu hemoragie puternică.

Ascultaţi mai jos înregistrarea:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul cere să i se trimită o ambulanță, pentru a-l prelua pe copil, însă răspunsul operatoarei a fost că nu există nicio ambulanţă disponibilă şi că cel mai bine ar fi să îl ducă el pe copil la spital.

“Duceți-l dumneavoastră la spital, noi nu avem nicio ambulanță disponibilă!”, a fost replica şocantă a femeii de la celălalt capăt al firului. 

Rămas fără cuvinte, tânărul se vede nevoit să continuie drumul în viteză spre spital. 

În înregistare se aude cum cei aflaţi în maşină se întreabă unul pe celălalt cum să oprească hemoragia micuțului.

În cele din urmă, au ajuns la Titu, unde copilul a fost preluat de medici, care nu-i dau prea multe șanse de supraviețuire. 

Reamintim că ieri a avut loc un groaznic accident la Bolovani, judeţul Dâmboviţa. Patru fraţi, cu vârste între 8 şi 20 de ani, s-au răsturnat cu maşina, după ce şoferul a pierdul controlul volanului. 

În maşina condusă de şoferul de 20 de ani se mai aflau cei trei fraţi ai acestuia: două tinere în vârstă de 16 și 19 ani și un băieţel de 8 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Răspunsul şocant primit de un tânăr care cere ajutor la 112, în cazul unui copil în comă după un accident: "Duceți-l dumneavoastră la spital!"